Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | juli 4, 2019

STARSTRUCK, LOLLAPALOOZA AND THE BABIES FIRST KICKS

Sweater & pants – Nelly // Shoes – Rapide soul

God morgon! Idag är det torsdag och en ny podd släpps, som vanligt. Vi pratar lite om Lollapalooza (som bilderna är från), vem jag blev helt starstruck på när jag var på lunch, bebisens första sparkar och mycket mer. Vi tar också upp några av era frågor i podden.

//Good morning! Today it’s Thursday and a new podcast episode is released. We’re talking about Lollapalooza (where the pictures are from), who I got starstruck on when I was on a lunch, the babies first kicks and a lot more. We are also answering some of your questions in the episode. 

Ni får väldigt gärna ge lite tips på ämnen eller saker för oss att prata om. Det kan nog ibland bli lite långrandigt när vi bara snick-snackar, även om jag tycker sånt är roligast att lyssna på, hehe. Så har ni frågor eller tips så kan ni bara kommentera. PUSS <3

//You are more than welcome to give us tips on subjects or other things to talk about. It might get a bit borring when we’re just talking, even if I think thats fun to listen to, hehe. If your have any questions or tips you can just comment here. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “STARSTRUCK, LOLLAPALOOZA AND THE BABIES FIRST KICKS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hahaha oj vad jag skrattade när du berättade om när du träffade Katrin. Vädligt roligt och lite gulligt 🙂

  hmm, behöver fundera lite på om jag har något önskemål till podden.

  Svara
 • Haha ja 🙂
  Ja fundera och kommentera gärna 🙂

  Svara
 • Hej! Ni får gärna prata lite om hur du och Jens kom fram till att det var ”rätt” tid att skaffa barn? Hur era tankar gick, om ni var överens och när man egentligen blir redo för nåt sånt stort i livet. Tack på förhand!

  Svara
 • Tack fina för tips <3

  Svara