Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | juli 2, 2019

THESE BIKE SHORTS

Top – Neuw denim // Shorts – HERE // Shoes – Rapide Soul // Scrunchy – Soft Goat

God morgon! Vi vaknade upp till regn idag, riktigt tråkigt. Vädret ser ut som att det ska vara såhär i två veckor framåt nu. Jag som såg fram emot sommarvärme. Inte så mycket att göra åt dock, hehe. Hur som helst så ville jag visa min outfit jag hade på landet igår. Alltså denna cykelbyx-trend – ÄLSKAR. Jag var så anti den till en början, tyckte att det var det fulaste jag sett, men nu älskar jag det. Sjukt hur man kan påverkas av ”vad alla andra har”. Gillar ni det eller inte?

//Good morning! We woke up to rain today, so boring. The prognosis says that the weather is going to be like this for two weeks now. Me who was looking forward to some summer heat. Although there is not so much we can do about that, hehe. Anyhow, I wanted to show you my outfit that I wore yesterday. This bike pants trend – LOVE. I was so against it in the beginning, I thought it was the ugliest thing I’ve ever seen, but now I love it. It’s so weird how much you get influenced by ”what everyone else wears”. Do you like it or not? 

Jag har storlek S i mina, men skulle nästan kunna tagit XS. Dom var ganska tighta i början men töjer ut sig ganska mycket. Ville bara säga det så ni vet om ni beställer dom.

Nu har vi precis ätit frukost och tänkte snart åka iväg till något badhus. Jag hade planerat att åka till Mörbybadet, där vi var sist, men dom hade tydligen stängt hela juli. Det enda alternativet jag hittar är Eriksdalsbadet men jag vet inte om barnen är för små? Om någon har något tips på andra badhus så är ni välkomna att kommentera, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3

//I wear size S, but I actually think XS would have fit me better. They were pretty tight in the beginning but got bigger after a while. I just wanted to tell you that so you know if you are going to buy them. 

Now we’ve just had breakfast here and are soon about to go to some bathhouse. I was planning to go to Mörbybadet, where we were last time, but they we’re apperently closed all July. The only other alternative I can find is Eriksdalsbadet but I don’t know if the kids are to young for that? If anyone have any other tips on other bathhouses you are more than welcome to comment, hehe. Have a wonderful day, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “THESE BIKE SHORTS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åkeshovs bad är nybyggt och har bra bassäng med rutchkana för små barn. Mvh

  Svara
 • Åh tack fina <3

  Svara
 • No matter how nice legs one has, cycling shorts only look good on cyclists when we ride bicycles, in my opinion.
  I wonder when the trend of having one leg shorter than the other will emerge, it is about time 😀

  Svara
 • Haha <3<3

  Svara
 • Vi har testat många badhus kring Stockholm och Husbybadet är lätt det bästa hittills, är varma bassänger och välskött och oftast väldigt lugnt. Sen brukar vi luncha och kolla runt lite i Kista Galleria efter badet 🙂

  Svara
 • Åh tack bästa! Har faktiskt varit där men för väldigt länge sedan. Gillade inte Eriksdalsbadet så mycket så det får bli det nästa gång <3

  Svara