Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | juni 24, 2019

MY NEW WORKOUT ROUTINE

Workout set – Stronger

Hej! Idag startade jag dagen på absolut bästa sätt, med ett pilatespass. Jag har ju helt fastnat för pilates, så sjukt. Jag behöver verkligen en träningsform som jag kan göra hemma, när jag vill, för det är då den blir av. Dessutom så kan jag göra alla övningar i den takt jag själv kan och får samtidigt koppla bort allt och bara fokusera på andningen. Gym har aldrig varit min grej så det här är verkligen underbart.

//Hi! Today I started the day in the best possible way, with a pilates workout. I’m totally stuck on pilates, so insane. I really need a workout that I can do at home, when ever I want, since then I will do it. Also I can do everything in the pace I want and at the same time just focus on breathing and disconnect myself from everything else. Gym have never really been my cup of tea so this is really wonderful. 

Idag körde jag Jannis pass som finns på youtube. Det är 45 minuter långt och var så skönt, och lite jobbigt, hehe. Jag har dock ingen pilates-matta, måste skaffa det. Tips på någon bra?

//Today I did Jannis workout that you can find on youtube. It’s 45 minutes long and it was so nice, and kind of hard, hehe. Although I don’t have any pilates mat, I need to buy that. Do you know any good one?

Älskar mitt träningsset från Stronger. Kommer använda detta hela tiden nu. Hur snyggt? Mega favorit alltså. Brukar inte ens gilla att ha på mig mönster men detta funkar fint. Har massa andra också så ska visa dom framöver. Hela deras nya kollektion är magi.

//I love my workout set from Stronger. I’m going to use this all the time now. How beautiful? My absolute favorite. I don’t usually like to wear patterned clothes but this works. I also have a lot more of them so I’m going to show you later. Their new collection is magical. 

Här är videon på hela passet. Madde, som Janni kör med, har en egen träningssida där hon lägger upp massor av pass. Hon har skrivit allting i beskrivningen på passet så ni ser allting där. Om ni testar måste ni skriva vad ni tycker.

//Here is the video of the workout. Madde, who Janni is doing it with, have her own workout site where she posts a lot of workouts. She have written everything in the description so you can find it there. If you try it you need to tell me what you think. 

Klar! Bästa känslan är ju ändå när det är klart. Jag lyckades verkligen koppla bort alla måsten idag när jag körde, men det är inte helt lätt. Barnen har en vecka kvar på förskolan och jag ska hinna lämna in samarbeten, planera sommaren, styla lägenheten för plåtning i morgon, spela in poddavsnitt med Janni (om 30 min) osv. Fullt upp.

Ha en underbar dag, PUSS <3

//Done! The best feeling is when it’s done. I really manage to eliminate all of my musts today when I did it, but it’s not that easy. The kids have one more week left at preschool and I’m going to try to find the time to send in a few collaborations, plan the summer, fix the apartment up for a shoot tomorrow, record a podcast episode with Janni (in 30 minites) etc. So much to do. 

Have a wonderful day, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “MY NEW WORKOUT ROUTINE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här