Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:47 | juni 24, 2019

ALL DENIM EVERYTHING

Shoes – Rapide soul // Jumpsuit – HERE

Alltså min kärlek för jumpsuits har verkligen eskalerat den senaste tiden, haha. Har denna nya favorit i både vitt och ljus denim. Hur fin är den inte? Så galet skön också. Den finns i massor av olika färger så om någon är sugen så har jag länkat till den.

//My love for jumpsuits have really escalated lately, haha. I have this new favorite in both white and light denim. How beautiful is it? So crazy comfy too. It comes in many colors so if anyone wants it I’ve linked to it. 

Nu har barnen precis somnat (tog en evighet idag) och jag måste lyssna igenom torsdagens podd innan jag också ska sova. Älskar att Timmie (vår klippare) är så snabb på att klippa podden. Nu ska jag lyssna. PUSS <3

//Now the kids have just fallen asleep (it took forever today) and I need to listen to Thursdays podcast before I’m off to bed too. I love that Timmie (our editor) finish the podcast so fast. Now I need to listen. XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “ALL DENIM EVERYTHING”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt! Idag fick jag hem skorna som du har.. alltså MAGI! Tack för tipset, har letat i evigheter efter de perfekta vita skorna 🙂

  Svara
 • Tack fina!
  Åh kul! Ja jag använder mina varje dag, haha. Måste köpa ett par till 🙂

  Svara
 • Hoppas ni flyttar till Spanien snart – minst halva året- nu när barnen är små och kan bli tvåspråkiga, samt Janni kommer ha ett barn hon med. Även bra att kunna åka dit och kurera sig också. Man kan ju alltid hyra ut sin bostad, dessutom, så allt går runt, om så skulle behövas. Bra investering.

  Dessutom kommer Skatteverket ha influencers som sin ”target-group” i år så det lär inte bli lättare att få gratis gåvor m.m. Ni kommer skattas ihjäl hemma i Sverige, samtidigt som ALLT fallerar, skolan, vården, well you name it. Ursäkta för att jag blandar in politik (känsligt) men lågkonjunkturen kommer snart och då lär det bli allt värre. Arma Sverige, så illa skött nuförtiden!

  Svara
 • Ja sant, hehe. Vi får se hur vi gör i vinter, möjligheten finns absolut 🙂

  Svara
 • Omg vad bra du passade i denna <3

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara