Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | juni 20, 2019

SAFARI

Dress – HERE

God morgon! Torsdag idag och EN dag kvar till midsommar. Så sjukt. Vad hände med tiden liksom? Vi har precis lämnat barnen på förskolan, näst sista veckan nu, och när vi gick hem bad jag Jens fota min nya klänning från Adoore. Alltså jag är typ deras största fan, haha. Alla klänningar som jag trivs i är från just Adoore. Tycker materialet känns så lyxigt och dom sitter alltid så bra. Jag har storlek S i alla mina klänningar.

//Good morning! Thursday today and ONE more day until midsummer. So Insane. What happened with time? We’ve just left the kids at preschool, just one more week left, and when we went back home I asked Jens to take some quick pictures of my new dress from Adoore. I’m like their biggest fan, haha. All the dresses I feel comfortable in are from Adoore. I think their material feels so luxury and they always fit me so well. I wear size S in all of my dresses. 

Den här klänningen (Safari) har jag i både mocha och svart. Kommer använda dessa flitigt i sommar. Så skön att bara dra på sig. Tips.

Gillar ni föresten att se mycket outfits här inne? Det känns som att det har blivit mycket av det senaste tiden. Vad vill ni se annars? Skicka lite förslag så ska jag försöka göra inlägg som ni gillar. Ha en underbar torsdag! PUSS <3

Förresten, torsdag idag och vi släpper podden! I dagens avsnitt testar jag Janni om hon är redo för föräldralivet, vi pratar om vad vi gjort i veckan och har sedan en ny återkommande ”del” av podden – veckans tips! In och lyssna! 

//I have this dress (Safari) in both mocha and black. I’m going to use these so much this summer. So comfy to just put on. Tips. 

Do you like to see this much outfit posts in here? It feels like I’ve been posting a lot of that lately. What else do you want to see? Please send me some suggestions and then I will try to make posts that you like. Have a wonderful Thursday! XOXO <3


10 kommentarer10 kommentarer om “SAFARI”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det är kul att du visar vad du har på dig, mycket snyggt och man får bra tips 🙂

  Förstår att du har på dig klänningarna, de är sjukt snygga på dig!!

  Svara
 • Tack bästa Elin <3

  Svara
 • Vart hittar man skorna? ?

  Svara
 • Rapide soul, köpta på best secret 🙂

  Svara
 • Jag gillar när du mixar 🙂 Så outfit bilder är jätte kul men ser även vardagsinlägg (din dag och helg i bilder), recept, träning, tips på restauranger/ställen i Sthlm mm 🙂 Även om du vill skriva lite om dina tankar kring framtiden. Kram och trevlig midsommar <3

  Svara
 • Tack för tips fina <3

  Svara
 • Älskar att se mycket outfits inlägg från dig! Det ger massor av bra inspo?

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • Älskar outfits! Du är så bra!

  Svara
 • Tack fina du <3

  Svara