Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | juni 19, 2019

NO MORE PLASTIC

Bottle – GLACIAL (HERE) // Pants – Stronger // Sweater – NA-KD // Shoes – Rapide Soul

God morgon! Jag har ett samarbete just nu med Glacial, som är ett företag som aktivt jobbar för att minska plastförbrukningen. Varje år släpps 5-13 miljoner ton plast ut i våra hav, vilket på sikt kan utplåna både fåglar och havsdjur. Om detta fortsätter kommer haven att vara fyllda med mer plast än fisk (i vikt) år 2050.Hur läskigt är det?

//Good morning! I have a collaboration now with Glacial, which is a company who actively work to reduce the plastic consumption. Every year, 5-13 million tonnes of plastic are released into our oceans, which in the long term can wipe out both birds and sea animals. If this continues, the sea will be filled with more plastic than fish (by weight) in 2050. How scary is that?

Genom att sluta köpa vatten på flaska, och ta tillvara på det fina vatten vi har i Sverige, så kan vi göra skillnad och minska plast-utsläppet. Jag har alltid med mig min flaska vart jag än går och sparar på det sättet pengar och är snäll mot miljön.

//By stopping to buy water in bottles, and take advantage of the amazing water we have here in Sweden, we can make a difference and reduce the emission. I always bring my bottle where ever I go and therefor save both money and the environment. 

Dessa flaskor är av högkvalitativ stål, BPA fria och håller vatten kallt i 24 timmar (varmt i 12 timmar). Jag hade med mig denna flaska till Spanien och råkade lägga den i stekande sol i flera timmar och vattnet var på riktigt lika kallt som innan jag la dit den, helt otroligt. Den funkar även super att ta med kaffe i till parken.

//This bottles are made of high quality steel, free from BPA and keep water cold for 24 hours (warm for 12 hours). I brought this bottle to Spain and accidentally put it in the sun for several hours and the water was still just as cold as it were when I poured it in there, it’s insane. It also works to bring warm coffee to the park.

Min favoritflaska just nu är den i leopard. Jag såg att den var slut på hemsidan men då kan jag tipsa om den som är träfärgad. Alltså hur snygg? Ni kan se dom HÄRVar med du också gör denna enkla grej för en bättre miljö <3

//My favorite bottle right now is this one in leopard. I saw that they were out of it on the homepage but then I can tell you about the one in wood imitation. How beautiful? You can see all of them HERE. Join us and do this simple thing for a better environment <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här