Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | juni 18, 2019

SO MUCH LOVE

Vlogg – Janni Olsson Delér (HERE)

God morgon! Jag måste bara visa er den här videon som Janni la upp igår. Hon var lite nervös för att posta denna då hon tycker att allt gällande graviditeten är så personligt (vilket jag förstår till hundra procent) men jag tycker att den var så fin så ni kan bara inte missa den. Jag höll på att börja gråta flera gånger och fick så mycket lycko-känslor när jag såg den. Tänk att min lilla lillasyster ska bli mamma. Alltså det finns inget större. Jag längtar ihjäl mig efter den lilla bebisen <3

//Good morning! I just need to show you this video that Janni posted yesterday. She was a bit nervous to post this since she thinks that everything regarding the pregnancy is so personal (which I understand completely) but I think it was so amazing so you just can’t miss this. I almost cried several times and got so many feelings of happiness when I saw it. Imagine that my little baby sister is going to be a mom. There is nothing bigger than that. I can’t wait to meet the little baby <3


4 kommentarer4 kommentarer om “SO MUCH LOVE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag grät orimligt mycket när jag såg den. Eran mamma, alltså det var gråtkalas hos mig <3

  Är ju så fint att se hur glada alla blir! Finaste som finns!

  Svara
 • Ja så fin <3<3 Tack <3

  Svara
 • Så fin familje/släkt video & Tack för att ni ville dela den <3
  Hade själv bara uppskattat om mina föräldrar hade filmat detsamma och inte alls brytt mig, om de velat dela sin privata LYCKA med resten av "världen" – tvärtom! Sådan lycka när ett barn verkligen är VÄLKOMMET av alla <3

  Saknar dock humoristen & lillebror Hans reaktion… 🙂

  Svara
 • Tack fina <3

  Ja jag men men tror att Jon berättade för honom så dom måste glömt att filma det då, hehe 🙂
  Kram <3

  Svara