Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:26 | juni 17, 2019

WHITE DENIM

Jumpsuit – NA-KD // Shoes – Rapide Soul

Idag efter lämning på förskolan fick jag äntligen till en bild på jumpsuiten som jag ville visa er. Inte optimala bilder men bättre än inget, hehe. Jag var tvungen att skynda mig hem för att spela in podden så jag hann inte ta fler än såhär. Älskar den. Jag har den också i ljus denim, så galet fint. HÄR hittar ni den.

Nu ska jag och barnen duka undan middagen och sedan kommer mamma förbi för att hänga lite. Riktigt mysigt ska det bli. Har inte träffat henne på länge. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Today after we left the kids at preschool I finally got a picture on the jumpsuit that I wanted to show you. The pictures is not the best but better than nothing, hehe. I had to hurry home to record the podcast so I didn’t find the time to take more than these. Love it. I also have it in light denim, so beautiful. You can find it HERE

Now me and the kids are going to clean out the table and then my mom comes over to hang out with us. It’s going to be so cozy. I haven’t seen her in a really long time. Have a wonderful night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “WHITE DENIM”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar dig o din blogg o podd ?? vad har du för storlek i jumpsuiten? Och är den stor eller liten i storlek? Kram

    Svara
  • Tack fina du <3 Jag har storlek 36. Tror den är ganska normal 🙂 Kram <3

    Svara