Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:03 | juni 16, 2019

COSY SWEATS

Sweater – Sold out (similar) HERE // Pants – HERE

Jag fick så många frågor på min Instagram om detta set så jag tänkte att jag länkar det här till er. Det var faktiskt Lojsan som hade på sig detta set tidigare och när jag såg det så var jag bara tvungen att ha det. Hur snyggt? Perfekta sommarsetet. Jag kunde dock inte hitta tröjan på hemsidan, den verkar vara slut, så jag länkade till en liknande modell. Jag kan hojta till om jag hittar den senare eller om den kommer in igen.

//I got so many questions from you on my Instagram about this set so I wanted to link it to you. It was actually Lojsan who wore it first and when I saw it on her I just had to have it. How amazing? The perfect summer-set. Although I couldn’t find the sweater on the homepage, it seems to be sold out, so I linked to a similar one. I can update you if I find it later or if it comes in again.

Glasses – Anine Bing // Shoes – Rapide soul

Nu ska jag fortsätta umgås med barnen. Helgerna är barnens nu när dom går på förskola, då försöker jag sitta framför datorn så lite som möjligt. Ha en underbar söndag, PUSS <3

//Now I’m going to continue to hang out with the kids. The weekends are the kids now when they are off to preschool during weekdays, then I’m trying to be infront of the computer as little as possible. Have a wonderful Sunday, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här