Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:43 | juni 14, 2019

I WANT TO GO BACK..

My babygirl <3

Hej! Jag vaknade upp så sjuk idag, usch. Har så ont i halsen och lungorna och varje gång jag hostar så känns det som knivar i bröstet. Jag hade planerat att fota en outfit till er nu på morgonen, har en sån fin jumpsuit att visa er, men jag orkar ingenting. Ligger bara i soffan. Därför får ni lite söta bilder på Livia i stället från Spanien. Vill så himla gärna tillbaka. Skulle heller inte banga på att sitta invirad i en filt i den här gungstolen och sova, haha. Kan inte ens minnas när jag kände mig såhär sjuk sist.

Jag ska försöka vila så mycket jag kan innan jag ska hämta barnen och ta helg. Det får bli en myshelg den här helgen för jag kommer troligtvis inte orka göra så mycket alls. Jens kanske får åka och hitta på något med barnen så att jag kan vila. Vi får se. Ha en underbar helg, PUSS <3

//Hi! I woke up sick today, ugh. My throat is hurting and my lungs too and every time I cough it feels like knives hitting me in the chest. I was planning to show you an outfit now in the morning, I have such a nice jumpsuit to show you, but I don’t have the energy right now. I’m just lying in the couch. Therefor I give you a few cute pictures on Livia from Spain instead. I really want to go back there. I would love to sit in a blanket in this rocking chair and sleep, haha. I can’t even remember when I felt this sick last time. 

I’m going to try to rest as much as I can before I’m picking up the kids and weekend starts. It will have to be a quiet weekend this weekend since I don’t think I will have the energy to do much at all. Jens might have to take the kids and do something fun with them so that I can rest. We’ll have to wait and see. Have a wonderful weekend, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “I WANT TO GO BACK..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh nej?Krya på dig! ❤️
  Jag har legat heeelt sänkt i bihåleinflammation nu senaste 10dagarna så jag känner med dig! Har inte ens orkat lyssna på er podd så jag vill bara bli frisk nu. Och så känner jag mig så taskig mot min lilla 2,5 åring som har jordens tråkigaste mamma?
  Massa kryakramar!

  Svara
 • Åh gud vad jobbigt <3 Hatar att vara sjuk, man känner sig alltid så sämst mot barnen då!
  Krya på dig <3

  Svara
 • I’ll always get sick after flying, it’s the air condition in those planes. All those bacterias going around from people to people. Hope you’re feeling better soon!!

  Svara
 • Thank you <3 Feel so much better today <3

  Svara