Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | juni 13, 2019

BOOTYLICIOUS

I morse åkte jag in till stan för ett event som Molly hade tillsammans med Stronger på Scandic – Downtown camper. Jag hade aldrig varit där så det var roligt att få se det, bara hört massor av bra saker om det. Hur som helst så kom vi dit, fick se den nya kollektionen som Stronger släpper den 18 juni, och köra ett bootylicious pass tillsammans med en PT. Vi körde bara 30 minuter och jag var helt slut efter, haha.

//This morning I went in to town for an event that Molly had together with Stronger at Scandic – Downtown camper. I had never been there before so it was fun to see that place, I’ve just heard so many good things about it. Anyhow, we came there, got to see the new collection that Stronger will release June 18th, and do a bootylicious workout together with a personal trainer. We only did it for 30 minutes and I was totally exhausted afterwords, haha. 

Träffade också min vapendragare Lojsan där. Vi har inte setts på två veckor så det var kul att hänga lite igen. Världens bästa tjej <3

//I also met my partner in crime Lojsan there. We hadn’t seen each other for two weeks so it was fun to hang out again. The worlds greatest girl <3

Efter passet blev det vegansk/vegetarisk lunch. Det var så gott. Den här ”pizzan” var min favorit. Ingen aning om vad som var i den men den var galet god.

//After the workout we had vegan/vegetarian lunch. It was so delicious. This ”pizza” was my favorite. I have no idea what it was in it but it was so tasty. 

Efter lunchen stannade några kvar för att bada och basta men jag och Lojsan gick. Jag är lite förkyld så det var nog inte så smart att träna, känner nu att jag mår sämre. Jag har ont i lungorna och känner mig seg. Hoppas på att det går över snart. Det var länge sedan jag var sjuk nu så jag är tacksam för det i alla fall, hehe.

Nu ska jag lägga barnen och sedan blir det GOT. Jag har snart sett klart halva säsong 8 och börjar få lite panik över att det är slut sen. Har ni tips på andra bra serier så hit me. PUSS <3

//After the lunch a few people stayed to swim in the pool and be in the sauna but me and Lojsan went home. I’m having a bit of a cold so it wasn’t that smart to work out, I feel worse now. My lungs hurt and I feel really week. I hope it will pass quickly. It was a long time ago that I was sick so I’m thankful for that anyway, hehe. 

Now I’m going to put the kids to bed and then it’s time for GOT. I’ve seen almost the whole season 8 and I’m starting to panic that it’s soon over. Do you have any tips on other series, your more than welcome to tell me. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “BOOTYLICIOUS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Apropå scandic och hotell, några bra tips på hotell i Sthlm om man planerar att åka dit? 🙂 <3

    Svara
  • Åh det ska jag göra ett inlägg om! Det kommer <3

    Svara