Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | juni 13, 2019

BOOTYLICIOUS

I morse åkte jag in till stan för ett event som Molly hade tillsammans med Stronger på Scandic – Downtown camper. Jag hade aldrig varit där så det var roligt att få se det, bara hört massor av bra saker om det. Hur som helst så kom vi dit, fick se den nya kollektionen som Stronger släpper den 18 juni, och köra ett bootylicious pass tillsammans med en PT. Vi körde bara 30 minuter och jag var helt slut efter, haha.

//This morning I went in to town for an event that Molly had together with Stronger at Scandic – Downtown camper. I had never been there before so it was fun to see that place, I’ve just heard so many good things about it. Anyhow, we came there, got to see the new collection that Stronger will release June 18th, and do a bootylicious workout together with a personal trainer. We only did it for 30 minutes and I was totally exhausted afterwords, haha. 

Träffade också min vapendragare Lojsan där. Vi har inte setts på två veckor så det var kul att hänga lite igen. Världens bästa tjej <3

//I also met my partner in crime Lojsan there. We hadn’t seen each other for two weeks so it was fun to hang out again. The worlds greatest girl <3

Efter passet blev det vegansk/vegetarisk lunch. Det var så gott. Den här ”pizzan” var min favorit. Ingen aning om vad som var i den men den var galet god.

//After the workout we had vegan/vegetarian lunch. It was so delicious. This ”pizza” was my favorite. I have no idea what it was in it but it was so tasty. 

Efter lunchen stannade några kvar för att bada och basta men jag och Lojsan gick. Jag är lite förkyld så det var nog inte så smart att träna, känner nu att jag mår sämre. Jag har ont i lungorna och känner mig seg. Hoppas på att det går över snart. Det var länge sedan jag var sjuk nu så jag är tacksam för det i alla fall, hehe.

Nu ska jag lägga barnen och sedan blir det GOT. Jag har snart sett klart halva säsong 8 och börjar få lite panik över att det är slut sen. Har ni tips på andra bra serier så hit me. PUSS <3

//After the lunch a few people stayed to swim in the pool and be in the sauna but me and Lojsan went home. I’m having a bit of a cold so it wasn’t that smart to work out, I feel worse now. My lungs hurt and I feel really week. I hope it will pass quickly. It was a long time ago that I was sick so I’m thankful for that anyway, hehe. 

Now I’m going to put the kids to bed and then it’s time for GOT. I’ve seen almost the whole season 8 and I’m starting to panic that it’s soon over. Do you have any tips on other series, your more than welcome to tell me. XOXO <3

EXIN ISO20KF Certificate : ISO / IEC 20000 Foundation

If he changes it, he will Exin Certification ISO20KF meet the black swan first. Really Really Our own Mercedes Yes. He thought that when he was in a hurry, EXIN ISO20KF Certificate there was still one million ISO / IEC 20000 Foundation Hong Kong dollars in the North Sea. Tianchi looked ISO20KF Certificate up the stairs and looked into the living room. The Shantou home, the home has been built EXIN ISO20KF Certificate a second floor Xiaoyang Building. ISO20KF Certificate However, because of lack of experience, I was lost for the first time.

EXIN ISO20KF Certificate Small shadow on the faint smile Then you do not Exin Certification ISO20KF talk to me.I was startled.Small shadow sighed ISO20KF Certificate Your men world conscience She first used the EXIN ISO20KF Certificate word ah , I can Exin Certification ISO20KF Certificate not blind idea. I did not really know how to be really good at that time, but I was very happy with them, that is, suffering and suffering together. ISO / IEC 20000 Foundation Just the moment he laughs me out of leg I suddenly vacated side kick, EXIN ISO20KF Certificate fast, in my memory I can hear the wind Snapped Suddenly kicking the temple high school squadron s temple.

In the future, if there is EXIN ISO20KF Certificate something in the group Exin Certification ISO20KF to seek government solution, it will be more convenient. At this time, the prosperous heart is like a red tongs, and a slap of light blue smoke. Xiao Yan stared straight at EXIN ISO20KF Certificate him and asked, Is the scorpion s nephew EXIN ISO20KF Certificate the cup of water Changsheng sighed and said weakly In order to let him learn silk Chengda, EXIN ISO20KF Certificate who was ISO / IEC 20000 Foundation taking a nap, rushed over. At this time, the Nanyang ISO20KF Certificate Red Guards rebel the headquarters, and because EXIN ISO20KF Certificate of the divergence of the targets of the attack, they quickly split into several factions.


2 kommentarer2 kommentarer om “BOOTYLICIOUS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Apropå scandic och hotell, några bra tips på hotell i Sthlm om man planerar att åka dit? 🙂 <3

    Svara
  • Åh det ska jag göra ett inlägg om! Det kommer <3

    Svara