Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:49 | juni 12, 2019

WEDNESDAY AT HOME

Idag har jag hängt runt hemma i min favorit ”hemma tröja”, som egentligen är Jens, och jobbat, tvättat och fixat hela dagen. Insåg mitt i allt att jag är så glad att vara hemma, jag trivs så bra här. Saknar ihjäl mig efter Janni dock, det är riktigt tufft att bo så långt ifrån, men vi är ju vana vid det. Första tiden man åker ifrån varandra är alltid värst, sen blir det bättre.

//Today I’ve been hanging out at home in my favorite ”at home sweater”, which is actually Jens, and worked, done laundry and fixed the whole day. I realized in the middle of everything that I’m so happy to be home, I like it here so much. Although I miss Janni like crazy, it’s so hard to live so far away from her, but we’re pretty use to that. The first few days after you leave each other is always the hardest, it gets better in a while. 

Jag gjorde lunch till mig själv hemma. Jag tog det jag var sugen på – sötpotatis i ugnen, feta ost, bladspenat och tsatsiki. Den kombinationen är fantastisk alltså. Min favoritmat, förutom hamburgare då, och tacos, hehe.

//I made lunch for myself at home. I had what I was craving – sweet potato in the oven, feta cheese, spinach and tsatsiki. That combo is so tasty. My favorite food, except hamburgers, and tacos, hehe. 

Nu har jag hämtat upp barnen igen och vi ska snart äta middag. Jens är i Göteborg tills i morgon så det är bara vi tre. Livia är så glad att vara hemma, hon har hängt i sitt rum hela tiden sedan vi kom hem. Tagit fram alla saker, lekt och bara njuter av hennes rum. Just hennes rum verkar vara viktigt för henne. Hon sa till Janni att hon gärna hade flyttat till Spanien för att bo nära henne, så länge hon fick ta med sig hela hennes rum med väggar och allt. Hur gulligt?

Nu mat! PUSS <3

//Now I’ve just picked up the kids again and are soon about to make some dinner. Jens is in Gothenburg until tomorrow so it’s just the three of us. Livia is so happy to be home, she have been hanging out in her room all the time since we came home. She have taken out all of her toys, played and just enjoyed her room. Her room really seem to be important to her. She said to Janni that she would love to move to Spain to live close to her, as long as she could bring her room with walls and everything. How cute? 

Now food! XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här