Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | juni 12, 2019

THE JUMPSUIT

Jumpsuit – HERE (adlink)

Hej fina! Nu är vi hemma igen. Jag njöt verkligen sista dagen där nere så orkade inte sitta vid datorn. Nu är jag dock tillbaka och ska ta tag i livet igen. Barnen är på förskolan och jag sitter och jobbar – allt är i sin ordning med andra ord, hehe. Hur som helst så fick jag så många frågor om denna jumpsuit som jag hade på mig på bilden på mig och Janni. Den är egentligen Jannis så jag hade lite svårt att hitta den men nu gjorde jag det. Jag har länkat den under bilderna för er som är sugna. Jag har storlek S i denna.

//Hi beautiful! Now we’re back home again. I really enjoyed the last day down there so I didn’t find the time to be infront of the computer. Although now I’m back and taking hold of life again. The kids are at preschool and I’m working – in other words everything is back to normal, hehe. Anyhow, I got a lot of questions about this jumpsuit that I wore on the picture with me and Janni. It’s actually Jannis so I had a hard time finding it online but now I did. I’ve linked to it under the pictures for you who wants it. I wear size S in this. 

Nu ska jag ta tag i min mejl så om någon av er mejlat och inte har fått svar så kommer det. Det är helt galet hur mycket mejl man hinner få på en vecka om man inte rensar dagligen. Men nu ska jag fixa det. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Now I’m going to go through my email so if anyone of you have emailed me and haven’t got an answer – it’s coming. It’s crazy how many emails you get in a week if you don’t rinse it daily. But now I’m going to do that. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här