Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | juni 10, 2019

HOW I LIKE MY MORNING COFFEE

Morning coffee on the balcony is the best <3

God morgon! Det känns så skönt att Janni och Jon äntligen har delat nyheten om deras bebis med alla. Det har varit så svårt att hålla detta hemligt, man vill ju bara skrika ut det till alla. Vi kommer prata mer om detta i podden så lyssna på den på torsdag så berättar vi allt.

Nu har vi precis druckit kaffe, gjort i ordning oss och myst en stund här hemma. Janni är på promenad och jag ska städa upp lite efter barnen innan vi ska iväg och handla. Vi åker ju till Sverige i morgon men blöjorna är slut och maten också så lite måste vi fylla på med, hehe.

//Good morning! It feels good that Janni and Jon finally shared the news that they are going to have a baby. It have been so hard keeping this a secret, you just want to scream it out to everyone. We are going to talk more about this in the podcast so listen on that on Thursday and we will tell you everything. 

Now we’ve just had coffee, got ourselves ready and hung out for a while here. Janni is out on a walk and I’m going to clean up here and then we’re going grocery shopping. We are leaving for Sweden tomorrow but we’re out of diapers and food so we have to fill up something. 

Jag kommer så sakna att vakna upp till detta varje morgon. Sitta ute i värmen och dricka en kopp kaffe. Livet på en pinne verkligen. Jag har njutit så mycket av detta nu, varje sekund. Även om det är tråkigt och jag gärna hade stannat ett tag till så ska det också bli skönt att komma hem och få in lite rutiner igen. Livia saknar förskolan och jag känner att jag vill jobba, träffa vänner och komma tillbaka till livet. Det var dock väldigt skönt med lite semester en vecka!

Ha en underbar måndag och kom ihåg att skicka in frågor till Janni om graviditeten här eller på min Instagram @mdeler. PUSS <3

//I’m going to miss waking up to this every morning. To sit outside in the heat and drink a cup of coffee. That’s just life. I’ve enjoyed this so much, every second. Even if it’s sad to leave and I would have loved to stay for a few days longer it’s also going to be nice to come home and get back to our routines again. Livia misses her preschool and I want to work, meet friends and get back to life. Although it was very nice with one week of vacation! 

Have a wonderful Monday and remember to send in questions for Janni about her pregnancy either here or on my Instagram @mdeler. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “HOW I LIKE MY MORNING COFFEE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du länka till plaggen? Kan inte hitta dem på hemsidan.. kram

  Svara
 • Hi Michaela, greetings from a snowy Tasmania….ohhh.!! So excited to say a huge congratulations on becoming an Auntie!!! Wow, you are going to have so much fun on this journey with Janni. I sent Janni a message saying how much she needs to forget all the ”noise” on social media from her followers and listen to her ”gut” instinct and follow your guidance and wisdom on this amazing journey into parenthood.
  I hope you have a safe trip home and back into your routine (having 3 kids, I know exactly what you are talking about).
  Your photos are just lovely. You look like you have had a restful and relaxing summer break in Spain.
  xxx *hugs*

  Svara