Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | juni 9, 2019

SUNDAY MODE

Bikini top – Nelly // Bikini pants – Bik Bok

God morgon! Idag är det söndag och vi har två dagar kvar här, åker på tisdag. Jag har typ knappt hunnit sola så jag är vit som ett spöke fortfarande, haha. Riktigt drygt. Man hinner ju dock inte sola så mycket med barnen. Det är på tok för varmt att vara ute längre perioder, det orkar inte dom. Men det är inte så mycket att göra åt.

Planen för idag är bara att ta det lugnt. Henke bjöd in oss till en beach-klubb för lunch men vi får se om vi tar oss dit. Man blir så bekväm på semestern, och dessutom har ju vi bott här i över ett år så vi har ju redan sett allt. Skönt att slippa stressa med sånt, hehe. Ha en underbar söndag, PUSS <3

//Good morning! Today it’s Sunday and we have two more days left here, we’re going home on Tuesday. I’ve barely had the time to be in the sun so I still look like a white goast, haha. So annoying. Although you don’t really have the time to tan so much with the kids. It’s way to warm for them to be outside longer periods, they don’t have the energy for that. But it’s not that much to do. 

The plan for today is to take it easy. Henke invited us to a beach club for some lunch but we will have to wait and see if we go there. You get so comfortable on Hollidays, and also we have lived here before for over a year so we have already seen everything. It’s nice to not have to stress about those things, hehe. Have a wonderful Sunday, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här