Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | juni 9, 2019

I’M GOING TO BE AN AUNT

My sister, me & the little baby <3

Jag är så glad att ÄNTLIGEN få berätta detta för er! Janni är gravid och jag ska bli moster. Den här lyckan alltså, obeskrivlig. Det känns nästan som att jag själv ska få en liten bebis till, hehe. Jag ska låta Janni berätta allting själv, såklart, men ville bara skrika ut min lycka här också!

//I’m so happy to FINALLY get to tell you! Janni is pregnant and I’m going to be an aunt. This happiness, indescribable. It almost feels like I’m going to have one more little baby, hehe. I’m going to let Janni tell you everything on her own, off course, I just wanted to scream out my happiness here too! 

Vi kommer såklart prata massor om detta i podden som kommer på torsdag så där får ni höra allt. Har ni några frågor som jag kan fråga Janni så är det bara att kommentera! GRATTIS min älskade lillasyster och Jon! Barn är det bästa som finns och jag är helt hundra på att ni kommer att bli dom finaste föräldrarna till er lilla bebis. Moster längtar redan efter dig baby <3

//Off course we’re going to talk a lot about this in our podcast episode that we’re releasing on Thursday so there you will hear everything about it. If you have any questions that I can ask Janni you can just comment this post! CONGRATULATIONS my beloved baby sister and Jon! Kids are the best thing in the world and I’m sure that you are going to be the most wonderful parents to your little baby. Aunty is already longing for you baby <3

Microsoft 70-487 PDF Download : Developing Windows Azure and Web Services

She was a bit ashamed when she was in action. When you carry food to a Microsoft 70-487 PDF Download person who is eating a Microsoft 70-487 PDF Download monotonous sweet potato, your Microsoft Web Applications 70-487 status is invisible. The mysterious deaths that followed one after another were like the four links of changing relatives. It s Microsoft 70-487 PDF Download the same way that Microsoft 70-487 PDF Download I changed her into this way. This surprised us, and our song suddenly came here. 70-487 PDF Download At this time, Developing Windows Azure and Web Services I understood why I Microsoft 70-487 PDF Download was hesitant.

The challenge 70-487 PDF Download of fighting the golden boy with his golden age is not for money, Microsoft Web Applications 70-487 not for the house, for the sake of the world, for the sake of Microsoft 70-487 PDF Download justice, for the sake of one statement. There is no connection with the works of painters and painters, and it Developing Windows Azure and Web Services is just a Microsoft 70-487 PDF Download different Microsoft 70-487 PDF Download choice of lifestyles. Chen Yilong is not anxious 70-487 PDF Download to say, Microsoft 70-487 PDF Download see you have this big temper, I really did not expect.

He invisiblely felt that the death of Yuezhang had suddenly increased in pattern and brought official colors. As a result, he was riding a bike and peace of mind straight to her Microsoft Web Applications 70-487 husband s home. He and his wife do not have the skills of a long time, how hard to live in this life can not get this number, and this is the future of the 70-487 PDF Download sun and the moon hope and backing. Because her work does not have http://www.testkingdump.com a livelihood, the nature of work, and survival, Microsoft 70-487 PDF Download life is not directly linked to, regardless of the boss s eyes, Developing Windows Azure and Web Services it is without regard to the boss to give more or less, there is no external pressure on her to Microsoft 70-487 PDF Download do things , No inner passion, no real laborer experience, an imitative self deception with a show of work neither bitter nor sweet. After walking with Jia cheng for a long time and suffering a 25,000 li long term work injury, he knew nothing but fearlessly because he knew everything about himself.


11 kommentarer11 kommentarer om “I’M GOING TO BE AN AUNT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • men alltså detta är ju så fint. Blir så glad för er (ja din, också) skull, att jag sitter och bölar 🙂
  Grattis <3

  Svara
 • Så roligt!! Jag har en fråga, kommer Janni fortsätta äta en vegansk diet under graviditeten? 🙂

  Svara
 • Ååh grattis!! Så kul!! Blev verkligen så glad och ser framemot podden på torsdag <3

  Svara
 • Åh grattis!! <3 <3

  I vilken vecka berättade Janni för dig?
  Kommer Jon och Janni forsätta bo i Monaco?
  Kommer Janni ge sin bebis en vegansk kost?

  Stor Kram och längtar till eran grymma podd igen! <3

  Svara
 • Stort grattis till er båda!!
  Här kommer några frågor till Janni:
  – Hur långt in i graviditeten fick du reda på att du är gravid? Vart befann du dig då?
  – När beslutade sig du och Jon för att börja försöka få barn?
  – Visste dina föräldrar om att ni försökte skaffa barn? Berättade du det för de innan?
  – Vilken vecka fick dina föräldrar och Michaela veta att du är gravid?
  – I vilket land gör du ultraljuden?
  – Kommer du filma förlossningen?

  Svara
 • Åh, så roligt för er alla!!

  Svara
 • Stort stort grattis hela familjen Delér Olsson Byggmark! Främst såklart till Janni o Jon ❤️

  Vill nog bara höra allt från start till idag, precis som de andra skriver. Och ifall utgångspunkten fortfarande kommer vara Monaco eller om det blir mer Marbella nu? Är era graviditeter lika såhär långt?
  Vem berättade de för först?
  Och hur och var plussade de på stickan?

  Ser fram emot podden på torsdag!😊 man märker hur mer energi ni får också när ni sitter i samma rum o pratar❤️
  Ha så mysigt sista dagen nu! 🌴😎
  Kram Sophie!

  Svara
 • stoooort grattis till dem och till dig som ska bli moster, och kidsen som får en liten kusin!!
  Vad vill du att dina barn ska ha för relation till deras barn?
  Kommer de vara mer i Sverige nära familjen efter de fått barnet?

  Svara
 • Så kul!!
  Det är ju det bästa att vara moster 🙂
  Är själv moster till 2 härliga kids. Men tyvärr bor de oxå utomlands (England) så träffar de inte så ofta men thank god för FaceTime. Hur gjorde man liksom förr i tiden. Kram på dig

  Svara
 • Så kul! Jag och min sambo går i samma tankar men det är så svårt att veta när det är ”rätt” tid. Hur visste ni att ni var ”redo”? Hur lång tid tog det att bli gravid? (Frågorna kan gärna besvaras av dig också Michaela) Kram

  Svara
 • Åh grattis! Underbar mamma och nu underbar moster’!
  Vart är jannis skof ifrån ? 🙉

  Svara