Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:25 | juni 8, 2019

POOL DAYS

Bathing suit – Gina tricot mini // Armpuffs – Piikaboo.se

Hej! Detta skulle egentligen upp i morse men vi åkte och kollade in marknaden så jag hann inte riktigt, hehe. Hur som helst så är Livia helt frälst av att bada. Hon älskar det. Valle gör dock inte det, hehe. Jag tror att han tycker att det är för kallt. Dessutom hatar han att ha armpuffar. Där är Livia jätteduktig. Hon vet att om hon ska bada eller vara nära poolen så måste hon ha puffar. Hur snygga är inte dessa från Piikaboo föresten? Nästan lite som en flytväst så dom känns extra säkra.

//Hi! I was actually going to post this this morning but we went to the market so I really didn’t have the time, hehe. Anyhow, Livia is totally hooked on being in the pool. She loves it. Although Valle don’t, hehe. I think he thinks it’s to cold. Also he hates his arm-puffs. Livia is really good on using them. She knows that when she’s near the pool she has to wear the puffs. How amazing are these from Piikaboo by the way? Almost like a life jacket so they feels extra safe. 

Älskar att hon matchar med baddräkten också. Min lilla sommartjej. Nu har vi snart varit här i en hel vecka och dagarna bara flyger förbi, helt otroligt. Ska njuta dom sista dagarna nu. PUSS <3

//I love that she matches her bathing suit too. My little summer-girl. Now we’ve soon been here a whole week and the days just fly by, it’s insane. I’m going to enjoy the last few days now. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “POOL DAYS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här