Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | juni 6, 2019

MATCHY MATCHY

Dresses – By Malina // My shoes – Inuiiki // Jannis shoes – Superga

Hej! Såhär matchiga var jag, Janni och Livia här igår. Hur gulligt? Den här klänningen från By Malina är verkligen min nya favorit. Ett minus dock är att den är ganska kort, så ett par shorts under hade varit bra, hehe. Jag kunde inte ens böja mig ner utan att visa trosorna.

//Hi! This was how matchy, me, Janni and Livia was yesterday. How cute? This dress is from By Malina and really is my new favorite. Although one bad thing about it is that it’s pretty short, so you should wear a pair of shorts under it, hehe. I couldn’t even bend over without showing my underwear. 

Livia ställde upp på en bild och sen ville hon gunga, hehe. Ser ni föresten skillnaden på mina och Jannis ben? Alltså jag orkar inte. Jag blir inte brunare här heller då jag inte har ork att sola, det är för varmt. Tur att Ida Wargs BUS står och väntar på mig hemma, hehe.

//Livia agreed to be in one picture and then she wanted to swing, hehe. By the way, can you see the difference on mine and Jannis legs? It’s insane. I won’t get any better than here either since I don’t have the patience to tan, it’s to hot. Luckily I have Ida Wargs tan-products at home, hehe. 

Min lilla gostjej. Hon känns så mycket äldre nu. Hon springer iväg och leker med mina bröder själv, frågar om hon får gå iväg med dom, berättar historier, delar sina tankar och är bara ingen bebis längre. Vart tog tiden vägen?

Nu ska vi äta lunch tillsammans med ett stort gäng på NOI. Jag är så hungrig, brukar ju äta vid 11.00 hemma. En kycklingwrap med pommes skulle sitta riktigt fint nu, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3

// My little girl. She feels so much older now. She runs off to play with mu brothers on her own, asks me if she can go with them, tells stories, share her thoughts and is just not a little baby anymore. Where did time go?

Now we’re going to have lunch together with a bunch of other people at NOI. I’m so hungry, I’m use to having lunch at 11.00 am. A chicken wrap with fries would be so nice right now. Have a wonderful day, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “MATCHY MATCHY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här