Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | maj 23, 2019

THESE BRIGHT COLORS

Blazer & pants – A:by Anna // Shirt – Avenue Tropicale // Shoes – Rapid Soul // Sunnies – Anine Bing

God morgon! Här är lite bättre bilder på min outfit från igår. Hur snygga är dessa byxor och kavajen? Alltså jag är helt kär i det här märket – A:by Anna. Alla dom plaggen sitter så bra på mig, helt sjukt. Ni vet när man är ett rum fullt med olika märken och kläder och allt man gillar är från ett och samma märke? Precis så var det nu. Kommer användas flitigt i sommar.

Nu ska jag ta tag i jobb och tvätt här hemma. Har så galet mycket att göra efter en dag full av jobb på stan igår. Kommer direkt efter med allt det administrativa. Stress alltså. Ha en underbar torsdag! PUSS <3

Föresten! Glöm inte lyssna på podden idag där vår mamma gästar. Ni får också höra Jens och Mackans låt i slutet – LEVA LIFE. In och lyssna. Two of a kind heter podden <3

//Good morning! Here are some better pictures of my outfit from yesterday. How amazing are these pants and blazer? I’m totally in love with this brand – A:by Anna. All these clothes fits me so well, insane. You know when you’re in a room full of different brands and all you like is from the same brand? Thats just how it was for me now. I’m going to use this so much this summer. 

Now I’m going to do some work and laundry here at home. I have so crazy much things to do now after a day full of work in town yesterday. I’m so far behind on the administrative part. That stress. Have a wonderful Thursday, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här