Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:43 | maj 22, 2019

MY WEDNESDAY

Idag var jag först på en frukost för Livly, åkte direkt från den och fixade en outfit från Stylein till mammagalan på söndag (visar såklart sen), var förbi ett showroom och mötte sedan upp Bisse och Lojsan. Dom skulle på ett event ute i Rosendals trädgård med Weleda så jag hakade på dit för lite lunch. När vi kom dit fick alla varsin blomkrans, hur fint?

//Today I was at a breakfast at Livly first, went right after that and fixed an outfit from Stylein for the mamma gala this Sunday (off course I’ll show you later), went by a showroom and then met up with Bisse and Lojsan. They were about to go out to Rosendals trädgård for an event with Weleda so I came along for some lunch. When we got there we got a flower wreath each, how cute?

Maten var helt magiskt, så gott. Sparris med ost, olika gratinerade grönsaker, potatis, aioli, gott bröd osv. Magiskt.

//The food was amazing, so tasty. Asparagus with cheese, different gratinated vegetables, potatoes, aioli, tasty bread etc. Magical.

Jag satt bredvid min favorittjej. En annan favorittjej tog bilden också, hehe. Tack Lojsan <3

Efter lunchen åkte jag till Clarion Sign för ett event som Mira and Petra höll i tillsammans med Jacobs Creek. Jag skulle dock hem till barnen efter så inga drinkar för mig, men det var väldigt mysigt i alla fall. Älskar dessa tjejer också, och alla andra fantastiska människor som jag träffar på alla olika events. Tycker verkligen att alla är så härliga. Helt lycklig över mitt jobb just nu.

Bilder från eventet kommer senare för nu ska jag lägga mig raklång i soffan efter en otroligt intensiv dag. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//I sat next to my favorite girl. Another favorite girl took the picture too, hehe. Thank you Lojsan <3

After the lunch I went to Clarion Sign for a event that Mira and Petra hosted together with Jacobs Creek. Although I was going home to the kids afterwords so no drinks for me, but it was cozy anyway. I love these girls so much, and all the other amazing people I meet on these different events. I really think that every single one of them is amazing. I’m so happy for my job right now. 

I’ll show you pictures from the event tomorrow since now I’m going to lay down in the couch after a really intense day. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här