Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | maj 21, 2019

SUDDENLY IT HAPPENS

Idag så tog jag mig i kragen och gick till gymmet, trots att näsan rinner (pollen) och jag inte alls känner mig speciellt pigg i kroppen. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre efter, det är bara tufft att ta sig dit. Men direkt efter lämning av barnen så gick jag dit, tänkte inte utan körde bara, och fick så mycket energi efter. Bästa starten på dagen, helt klart.

//Today I went to the gym, even though my nose is runny (pollen) and I don’t feel a hundred procent. I know I feel so much better afterwords, the hard part is only to get there. But right after I left the kids I went there, wasn’t thinking, just doing, and got so much more energy after that. The best start of the day, for sure. 

Jag måste dock skaffa nya träningskläder, dessa har jag använt i typ två år, haha. Det kanske blir som en liten motivation också? Eller vad tror ni? Tightsen är från Stronger, skorna från Saucony, linnet från Primark och tröjan från Calvin Klein.

//Although I need to buy new workout clothes, I’ve been using these ones for like two years now, haha. That might be a bit of motivation too? Or what do you think? The tights is from Stronger, the shoes from Saucony, top from Primark and the sweater from Calvin Klein. 

Efter att jag var klar var jag helt slut, men ändå peppad på livet. Träning är faktiskt riktigt nice. Eller inte just när man håller på men efter känns det fantastiskt. Idag körde jag lite löpning på bandet (20 min) och rumpa och ben efter. Jag började lite lugnt idag, ville inte bli avskräckt. Bättre det än inget.

//After I was done I was totally exhausted, but still excited for life. A good workout is really nice. Or not when you’re in the middle of it but afterwords it feels amazing. Today I ran at the treadmill (20 minutes) and then ass and legs after. I started a bit easy today, I didn’t want to get frightened. Better than nothing. 

När jag kom hem satte jag mig direkt och jobbade och gjorde sen lite lunch till mig själv. Jag var så sugen på sötpotatis så det fick bli det, tillsammans med fetaost, bladspenat och tsatsiki. Pillerna som ni ser är Chlorella, som jag äter varje dag och har gjort hur länge som helst. Vet egentligen inte varför men jag tror att det innehåller massor av viktiga saker, haha. Ni får googla.

Nu är barnen hemma igen, Jens också, så vi ska bara mysa, äta middag tillsammans och leka innan det är dags för dom att sova. Jag har lite jobb kvar (hann inte med allt under dagen) så jag ska sätta mig med det sen innan det är dags för GOT. Nu har ju det absolut sista avsnittet släppts så jag försöker göra allt i min makt för att inte få reda på vad som händer, haha. Spoila inget please. PUSS <3

//When I got home I did some work and then made lunch for myself. I was craving sweet potatoes so I made that, together with feta cheese, baby spinach and tsatziki. The pills you see is Chlorella, that I eat every day and have been doing for a really long time. I actually don’t really know why but it contains a lot of important things, haha. You can google it. 

Now the kids are back home, Jens too, so we’re just going to hang out, have dinner together and play before it’s time for them to sleep. I have some work left (I didn’t have the time for it during the day) so I’m going to do that before it’s time for GOT. Now the final episode have been released so I’m trying to do everything I can not to find out what happens, haha. Please don’t spoil anything. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “SUDDENLY IT HAPPENS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu tror jag din botox börjar synas? Vill också göra! Kan du skriva lite tips på vad man ska tänka på?

  Svara
 • Hehe ja 🙂 Absolut! Kan faktiskt göra ett blogginlägg om det senare 🙂 Vet inte när jag får tid för det så svarar dig lite kort nu ändå!
  Gå till någon som är certifierad och seriös. Det kan bli så fel med botox om man går till någon som inte kan, så betala hellre lite mer och få det bra gjort.
  Du behöver inte ha koll på så mycket mer än så. Din behandlare kommer berätta allt för dig 🙂
  Det kan kännas lite konstigt i början men sen är det bara skönt. Som jag skrev tidigare så försvinner min spänningshuvudvärk helt, guld värt.
  Lycka till och gör av dig igen om du undrar någonting mer <3

  Svara