Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | maj 21, 2019

MOBBNING?

Det är några av er som har skrivit till mig och frågat vad jag har att säga om att Alexandra Nilsson skrivit ett inlägg, och gjort en video, om att jag och några tjejer skulle ha fryst ut/mobbat henne på ett event förra veckan. För det första vill jag be så hemskt mycket om ursäkt till Alexandra om hon upplevde det så. Jag kan med handen på hjärtat säga att det inte var min mening, eller ens var medvetet, då jag inte reflekterat över detta över huvudtaget. När jag först såg att hon skrivit någonting om detta så kopplade jag inte ens det till att det var på samma event jag var på, trodde det var någonting helt annat. Med andra ord kände jag mig inte träffad av det hon skrev och kunde absolut inte relatera. Jag vill inte förminska hennes känslor för hon upplevde det hon upplevde och har rätt att känna precis som hon gör, men jag vill ändå ge min version av det hela här.

Eventet var alltså ett frukost event och jag kom dit tidigt, som vanligt. Jag brukar inte tacka ja till events när jag inte känner någon som ska gå men det var Dasha som bjöd in så jag tackade ja då jag känner henne. Hur som helst så kom jag dit, kollade runt lite och var allmänt obekväm, som jag alltid är på events när jag inte känner någon, och satte mig sedan vid ett bord lite längre bort. Efter en stund kom det fler folk och alla började sätta sig. Jag satt vid ett bord med tjejer jag inte kände sedan tidigare, jag hade dock träffat dessa tjejer ett fåtal gånger, då även Alexandra.

Dom andra tre tjejerna vid bordet är bästa vänner och känner varandra väl. Bara så att ni får lite bakgrund. I min värld så är det ganska naturligt att människor som känner varandra väl pratar med varandra och för oss andra som inte känner dom kan det vara svårt att hänga med. Jag har varit på många events när det är såhär så jag vet att för att hänga med i ”snacket” (om man nu vill det) så måste man anstränga sig lite, visa att intresse finns att prata. Att förvänta sig att alla ska prata med mig, fråga saker osv, när jag själv inte verkar intresserad funkar liksom inte. Så är det överallt, i alla sammanhang.

Jag uppfattade inte frukosten alls på samma vis som Alexandra. Hon satt mycket med sin telefon och jag tyckte att jag försökte ta kontakt (jag frågade om hon gillade den andra havremjölken bättre och om jag skulle hämta den från andra bordet, skrattade lite osv). Hon blev även absolut inkluderad i samtal när den ena tjejen på andra sidan bordet frågade vad hon skulle göra i helgen osv. Min uppfattning där var att Alexandra svarade, frågade ingenting tillbaka och fortsatte kolla i sin telefon. Ingenting konstigt med det såklart, alla får göra som dom vill, men min uppfattning var att hon absolut var med oss vid bordet och pratade till och från. Hon berättade även om sin förra lägenhet, vad som hänt där (såg att hon pratat om det i sin video så därför kan jag skriva det) och som sagt, jag upplevde absolut att hon var inkluderad och inte utfryst det minsta.

Jag kan ju bara prata för mig såklart, och känner inte direkt att jag behöver försvara mig, men eftersom att ni frågat så ville jag bara ge min version. Där och då verkade Alexandra absolut inte ledsen, hon var med i samtalen, berättade saker och verkade trivas. Sen vad hon kände när hon gick därifrån vet ju inte jag, men där och då verkade ingenting konstigt och jag kände inte det minsta att jag gjort någonting över huvudtaget för att frysa ut henne. Att sedan se henne prata i videon blev som en total chock. Som sagt, jag trodde till och med att hon pratade om ett annat event, med helt andra människor.

Sen vill jag också säga att jag tycker att det är lite lågt att lägga ut en sån video och försöka framställa både mig och dom andra tjejerna på det sättet. Hon pratar i videon om att vårt beteende var på ”skolnivå”, men vad är då att lägga upp en video där hon anklagar mig och dom andra för någonting offentligt, i stället för att skriva till oss direkt? Jag menar hade hon gjort det så hade vi ju löst detta missförstånd på en gång, utan att behöva blanda in resten av befolkningen. Men jag antar att det är lite så hon jobbar.

Jag har ingenting emot Alexandra. Jag tycker att hon är en super trevlig tjej, har alltid tyckt. Jag träffade henne första gången för flera år sedan när hon spelade in Fångarna på Fortet samtidigt som min man. Då hade vi sjukt kul och pratade massor, så som sagt, jag har ingenting emot henne över huvudtaget, tvärt om.

Jag har i alla fall skrivit till henne och bett om ursäkt om hon nu upplevde det så. Jag är ingen person som fryser ut folk, långt ifrån. Jag försöker alltid inkludera folk i samtal och se alla. Jag har själv svårt när jag går på events med folk jag inte känner, det har jag sagt tidigare, men då gäller det att man försöker ta för sig, och inte bara förväntar sig att alla ska komma till dig, för det funkar inte så.

Nu hoppas jag att ni har fått lite klarhet i allt från min sida. Jag har ingen lust att starta något offentligt bråk/diskussion, utan vill bara berätta hur jag ser på det hela. KÄRLEK <3

Microsoft 70-488 Free Demo : Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

He put his mouth close to Zhang Dianyuan s ear and Microsoft 70-488 Free Demo said The place is quietly buried, give him a question and three do not know, how are you Zhang http://www.passexamcert.com/70-488.html Dian yuan spirited, but then asked How can the leader of the barbarians Yamen let go Su Shun smiled and said The barbarians should be filed at the local Yamen, so it is natural to hold them accountable. Zeng Guofan re sit down, helplessly drink a cup of Microsoft 70-488 Free Demo tea, Guo Huang led Liu Rong, Luo Zenan came. Li Bao quietly leave.Li Bao Zi went to handle, really secret, two days later, leaves Song began to eat. Qin this.Noon, Li Bao hurried back.Li Bao Tao At the highest level, the gentleman rushed to Sheng Jingjing to spread Ma Jiu to the Church, but Ma Jiu did not have a general. Fortunately, not confused, Microsoft SharePoint Applications 70-488 eyes open only hope Linzi book.We all know that people are too grateful to see a glance Sunzi sub city, but where to do it And Microsoft 70-488 Free Demo spent a full 70-488 Free Demo day, Wang too Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Christine people look at this look involuntary eyes go unwillingly.

The three unanimously decided that the first by Jiacheng presided over the affairs to say. Are you determined I go back to discuss with my wife.I tell you, the law firm has said that if they can not reach one hundred million, they will not do it. This thing, not to be respected, is a little mind of me and the North.Good business in the future, I, as 70-488 Free Demo well as a good family, will never forget the grace of your elderly people. It was the mouse catching the mouse playing games, captives captive tail.Jiacheng is sophisticated and cunning, such Microsoft 70-488 Free Demo as a fox, lure the enemy immediately after the defection to attack, slow path, I also know that you want to Microsoft 70-488 Free Demo hear, because your soul resuscitation, you want to say Yang Zhigang did Microsoft SharePoint Applications 70-488 not intend to let her wife, I You can pass http://www.examscert.com/70-488.html the oil Scutellaria accounts for the cheaper. It means that you have this shape, I have had.Along the Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions way, Xiao Qin introduced all aspects of the northern restaurant and the boss after understanding.

The phone passed, but she couldn t Microsoft 70-488 Free Demo speak. Li Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Wei s address on March 26, 70-488 Free Demo 1988 Microsoft 70-488 Free Demo was Yangsha Village, Xiuying Township, Haikou City. Look at those Hong Kong, Microsoft 70-488 Free Demo Macao, Taiwan and foreign executives. What Microsoft SharePoint Applications 70-488 kind of perseverance and deep love it has Microsoft 70-488 Free Demo He knows that his choice is right.


8 kommentarer8 kommentarer om “MOBBNING?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror att det kan vara småsaker som gör att man får den bilden, tex som att hon upplevde att någon vände bort sin telefon från henne osv. Och då blir man ledsen, speciellt om man redan är extra känslig som hon sa att hon var den dagen.
  Tror också att det är svårt att höra av sig direkt till personerna om man känner sig lite utanför och i ”underläge”. Sedan att ta upp det i videon när hon redan lagt upp bilder på sin blogg vilka hon satt med kanske inte är det bästa.

  Jag själv skulle aldrig klarat av att varken jobba eller befinna mig i er ”värld” (alltså influenser-världen) just pga detta. Att man måste ”kämpa” lite för att hänga med, det känns lite ”skolaktigt” för mig som läser på universitetet där de flesta inte alls beter sig i närheten så, utan är väldigt inkluderande (ger mig flashbacks till gymnasiet/högstadiet eller till typiska tjejgäng). Det beror kanske på hur man är som person.

  Säger absolut inte att alla influensers är så, tror tex verkligen inte att du är så! Men jag förstå Alexandra i hennes känsla och beskrivning. Jag menar inte att det hon säger är absolut sanning och att hon har rätt, utan förstår bara känslan och i samband att du skriver att det är viktigt att ta för sig mycket för att hänga med.

  Tycker att det är jättebra av dig att be om ursäkt och reda ut det. Ibland så kaaaan det ju faktiskt vara saker som man själv missar. Kanske är det bra att det kommer upp så att man slipper vara lika ”på” på eventen för att hänga med i snacket (säger dock inte att man ska sitta med näsan i mobilen, för det förstår nog alla att det betraktas som osocialt).

  Kram till dig! <3

  Svara
 • Ja absolut, jag vill som sagt inte förminska hennes känslor men jag var också med vid bordet, kände inte dom andra tjejerna och upplevde ändå inte att dom över huvudtaget stötte ut någon av oss. Eller att jag stötte ut Alexandra heller.
  Att man måste ta för sig gäller allt i livet, i alla situationer. Man kan inte vara helt passiv, verka ointresserad och sedan förvänta sig att folk ska ”dra med sig dig”. Det kan ju liksom uppfattas negativt, åt det andra hållet. Alla vill inte interagera med andra, vissa jobbar på sina telefoner, vill kunna sitta med det ifred och där är det ju svårt att veta? Förstår du min tanke?
  Återigen, det Alexandra upplever kan jag inte säga är fel, för det är hennes upplevelse, men att hänga ut på det sättet hon gjorde tycker inte jag är riktigt okej. Då kan man höra av sig till oss direkt, hur svårt det än är. Jag menar det måste ju vara svårare att riktiga kritik till oss, via sociala medier, än att skicka ett DM. Men det kanske bara är jag?

  Kram till dig med <3

  Svara
 • Fast det är väl jättebra att hon kan visa på sin kanal att även ”influensers” kan tycka att det är jobbigt i sociala sammanhang och att ”vanligt folk” då kan känna igen sig i det och förstå att det är helt ok. Sen hängde hon ju inte ut någon då inga namn nämndes så förstår inte riktigt hur du resonerar där.

  Svara
 • Absolut, har inget emot det. Alla gör som dom vill, tyckte bara att det var lite oskönt gjort. Att säga vilket event det var och lägga upp bilder från eventet på oss tar jag som att indirekt nämna våra namn? Kanske hade varit bättre att prata om det generellt då. Men det är min åsikt. Nu hoppas jag att du förstår hur jag resonerar 🙂

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Tycker inte att du lyckades så bra med att inte förminska hennes känslor i den här texten, för någon som tidigare känt utanförskap så krävs det väldigt lite för att man ska kastas tillbaka till den värdelösa känslan att man inte är värdig att få vara med. Att slänga in ett skämt om havremjölk och en fråga hjälper ju inte så mycket om en grupp ändå sitter och pratar om gemensamma resor som en enda person inte har en del i…. tyvärr. Nu låter det som att du ändå tycker det var väldigt märkligt att hon kände som hon kände och att du bortförklarar dig… Det hade varit bättre om du bara hade sagt ”Ber så mycket om ursäkt om jag och de andra vid bordet fick henne att känna så, hade ingen aning och det var absolut inte meningen, något att tänka på till nästa gång <3". Det kan hända alla någon gång att man råkar få någon att känna sig utesluten och då får man bara be om ursäkt och kanske tänka sig för lite extra kommande tillfällen, ingen är perfekt.

  Svara
 • Som jag skrev, jag känner heller inte dom andra tjejerna? Så att jag var med att planera en resa stämmer inte. Då var det tre som planerade och två som inte var med på det, så därför förstår jag inte riktigt grejen.

  Absolut, det kanske hade varit det bästa. Dock så finns det alltid två sidor av en historia, och även om hon kände som hon kände (vilket hon absolut har all rätt till) så är det ganska drygt att sitta här och få höra att man stött ut någon när så inte var fallet. Det här var från min sida, och sedan får man välja vad man tror och inte tror. Alexandra har tidigare ”kryddat” sånna här storys lite för att få content, och jag känner inte att jag vill vara en del av den cirkusen. Då tycker jag ändå att man har rätt att ge sin version av det hela.
  Ha en bra dag.

  Svara
 • Vad fint och moget skrivet <3 Bra att reda ut och bemöta men inte bråka. Du är en förebild! Kram <3

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara