Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:07 | maj 17, 2019

DENIM SET

Jacket – HERE // Skirt – HERE // Shoes – Rapid soul // Top – Zalando 

God morgon! Vilket magiskt väder vi hade här i Stockholm igår, wow. Första gången jag gick barbent ute utan att frysa. Hur peppad på livet blev man inte nu? Sommaren i mitt hjärta. Hur som helst så körde jag på outfiten jag skrev om förut, min gråa jeans jacka med kjolen i samma. Jag är ju väldigt in to sets just nu, älskar det. Tror att det kan vara därför jag älskar jumpsuits så mycket också, för att man liksom har samma hela vägen, hehe. Skorna är också nya och så galet sköna. Jag vet att alla har lite delade meningar om chunky sneakers men jag älskar det.

Nu ska jag springa iväg på en frukost inne i stan. Jens lämnar barnen idag så jag slipper stressen här på morgonen inför det. Riktigt skönt. Nu ska jag bara njuta av att det är fredag och lite häng med alla fina tjejer som är där. Äntligen ska jag gå träffa Edita igen, efter typ två månader. Har saknat henne massor. Ha en underbar helg, PUSS <3

//Good morning! What a magical weather we had here in Stockholm yesterday, wow. The first time I went out barelegged without freezing my ass off. How excited for life did you get now? Summer in my heart. Anyhow, I wore this outfit that I wrote about before, my grey denim jacket with the skirt in the same style. I’m very in to sets right now, love it. I think it might be therefor I love jumpsuits so much too, then you wear the same all the way, hehe. The shoes is also new and crazy comfy. I know that everyone have some split meanings about chunky sneakers but I love it. 

Now I’m off to a breakfast in town. Jens are leaving the kids today so I don’t have to stress now in the morning. So nice. Now I’m just going to enjoy that it’s Friday and hang out with all the amazing girls that are there. Finally I’m going to meat Edita again, after about two months. I’ve missed her a lot. Have a wonderful weekend, XOXO <3


5 kommentarer5 kommentarer om “DENIM SET”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lyssnade på podden igår. När ni pratade om Titanic så hörde jag mig själv säga ”men åååååh”

  Jag ÄLSKAR Titanic. Sen tänkte jag HUR kan han (Jon) inte ha sett den?
  Kan se den hur många gånger som helst. Sååååå fin <3

  Svara
 • Ja samma här! Helt sjukt att han inte sett den innan, haha 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Klærne dine er veldig stilige, fargen er veldig bra, jeg liker det, takk.

  Svara
 • Äääälskar skorna, var hittade du dem? ??

  Svara
 • På best secret 🙂 Bli medlem via http://www.bestsecret.se/twoofakind 🙂 <3

  Svara