Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | maj 16, 2019

THE BEST SUMMER

Me & my girl in Marbella last summer <3

God morgon! Idag är det torsdag och då vet ju ni vad det betyder – NYTT AVSNITT AV PODDEN. Idag pratar vi sommarplaner, om hetsen att alltid hitta på saker under sommaren och vilken sommar som varit vår bästa och sämsta. Jag berättar också lite mer utförligt om Livias trots och min tuffa helg, och Janni delar med sig av Jons operation. In och lyssna och dela gärna vad ni tycker! Ni hittar den där poddar finns. PUSS <3

//Good morning! Today it’s Thursday and then you know what that means – A NEW EPISODE OF THE PODCAST. Today we’re talking about summer plans, about the pressure to always find things to do during summer and which summer we think have been the best and the worst. I also tell you more about Livias obstinacy and about my tough weekend, and Janni talkes about Jons surgery. Go in and listen and please share what you think! You can find it were podcasts is. XOXO <3


7 kommentarer7 kommentarer om “THE BEST SUMMER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag ville bara lämna en kommentar gällande eran podd, den är helt klart den bästa!! Sen så älskar jag när du pratar om dina barn (jag är 22 är och är inte ens i närheten av att skaffa barn) men jag gillar verkligen din ärlighet i allt. Alla dagar är inte perfekta och det är ändå en trygghet att få höra det. Så sluta inte prata om dom utan kör ditt race.

  Svara
 • Tack fina du <3<3 Massa kramar <3

  Svara
 • Jag håller med!! Eran pod är bara bäst!! ???
  Och vad taskigt av din pappa o säga sådär om kidsen, förstår att du blev ledsen men bry dig inte om det för det finns andra som vill höra verkligheten!
  Ha det så bra o försök umgås mer bara du o Jens, tror du skulle behöva det ❤

  Svara
 • Tack fina du <3<3

  Svara
 • Så fina klänningar – var är dom ifrån? <3

  Svara
 • Hej! Dom är från Lidl men från förra året 🙂

  Svara
 • Tack:)

  Svara