Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | maj 16, 2019

JUMPSUIT DREAM

Jumpsuit – ZARA (similar HERE)

Jag är fortfarande helt besatt av jumpsuits och hittade denna på Zara nyss. Alltså hur fin? Jag hade dock velat ha ett annat skärp till, ett ljust. Men man kanske kan byta? Jag har precis klickat hem en svart jumpsuit från Bikbok (HÄR) men den här måste jag bara ha. Vad tycker ni? Ja eller nej?

Nu har barnen kommit hem från förskolan, ätit lite mellis och snart kommer Peter och Stephanie för att grilla med oss. Det har varit så vackert väder idag så vi kände att vi kör premiär-grillningen idag. Nu börjar sommaren hörrni. PUSS <3

//I’m still totally obsessed with jumpsuits and found this one on Zara just now. How beautiful? Although I would like another belt to it, a brighter one. Maybe you can change that? I’ve just ordered a black jumpsuit from BikBok (HERE) but I just need this one in my life. What do you think? Yes or no? 

Now the kids are home from preschool, just had some snacks and soon Peter and Stephanie are coming over for a barbecue. It have been such an amazing weather here today so we’re going to do our first barbecue for the year today. Summer is here guys. XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “JUMPSUIT DREAM”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • jättefin i ryggen! men du har rätt angående skärpet, det på bilden påminner mig om en kampsportsdräkt 🙂

    Svara
  • Haha precis min tanke, vad sjukt!! 🙂

    Svara
  • Your clothing is very stylish, the color is very good, I like it, thank you.

    Svara