Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | maj 15, 2019

YESTERDAY’S OOTD

Jacket – Sanne Alexandra // Shirt – HERE // Pants – Cheap Monday // Shoes – Topshop

God morgon! Jag förvarnade ju er om att jag kommer att använda sönder den här jackan i vår och nu börjas det, haha. Trivs så bra i den. Hur som helst så såg jag ut såhär på lunch eventet igår. Jag hann inte riktigt ta någon outfit bild där så jag bad Jens fota mig innan vi gick och hämtade kidsen på förskolan.

//Good morning! I warned you that I’m going to use this jacket as crazy this spring so now it begins, haha. I feel so comfortable in it. Anyhow, this is what I wore to the lunch event yesterday. I didn’t have the time to take outfit photos when we were there so I asked Jens to take some photos of me before we picked up the kids from preschool. 

Försökte också få till några bilder på skjortan, utan att behöva ta av mig jackan, men det gick sådär, haha. Hur som helst så är den kortärmad och jag älskar det. Jag är inte så stort fan av skjortor egentligen, trivs aldrig i det, men den här älskade jag. HÄR finns den.

//I also tried to take some pictures of the shirt, without taking the jacket off, but it didn’t go that well, haha. Anyhow, this one has short sleeves and I love that. I’m actually not a big fan of shirts, I never feel comfortable in it, but this one I loved. HERE you can find it. 

Jag hade ett tidigt möte i morse så hann inte riktigt blogga innan jag gick men nu fick jag lite tid. Jag tänkte snart äta lite lunch innan det är dags att ta tag i allt jobb. Vädret är ju magiskt också så det skulle vara skönt att komma ut lite, men vi får se vad jag hinner. Ha en underbar dag, PUSS <3

//I had an early meeting in this morning so I really didn’t have the time to write a post before that but now I had some time over. I’m soon about to eat some lunch before it’s time for some work. The weather is amazing today so it would be nice to go outside for a while, but we will have to wait and see what I find the time for. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarer



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här