Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:59 | maj 15, 2019

BYE BYE HEADACHE

I morse var jag på Narva Derma center för att fylla på min botox jag har i pannan och runt ögonen. Det var jätte länge sedan jag gjorde det så allt hade gått ur och min huvudvärk var tillbaka. Jag har otroligt stark ”bekymmersrynka” och när den är aktiv och igång så får jag en extrem huvudvärk. Jag har inte riktigt kopplat ihop det tidigare men eftersom jag använt botox sedan ca 2 år tillbaka så har jag inte känt huvudvärken. Nu när det gick ut kom den dock tillbaka som ett brev på posten.

//This morning I was at Narva Derma center to refill my botox I have in my forehead and around the eyes. It was a really long time ago that I did that so everything was gone and my headache was back. I have a really strong ”forehead wrinkle” and when it’s active I get such bad headaches. I really hadn’t connected those two earlier but since I have used botox for about 2 years I haven’t felt the headache. Although now when all of the botox went away it came back big time.  

Jag gick i alla fall till deras super-mysiga klinik på Narvavägen (HÄR). Det ligger ganska nära mig så jag promenerade bort dit på morgonen och träffade en sjuksköterska som heter Josephine. Det visade sig att vi två gått samma utbildning för botox och fillers så det var lite roligt. Hon gick dock några år innan mig men ändå, hehe. Hon var superduktig och visste precis vad hon gjorde och jag kände mig jättetrygg. Det är otroligt viktigt, om ni ska gå till någon för injektioner, att ni kollar om upp dom är certifierade innan. I dagens läge så får alla injicera, även utan utbildning, så det är viktigt att gå till ett seriöst ställe där alla är legitimerade och certifierade från det estetiska injektionsrådet. Man kan på deras hemsida söka på namn där och då får man upp direkt om personen är certifierad eller inte. Superviktigt.

//Anyhow, I went to their super cozy clinic on Narvavägen (HERE). It’s pretty close to me so I walked there in the morning and met a nurse called Josephine. It showed that her and I had gone the same education for botox and fillers so that was fun. Although she was done a few years before me but still, hehe. She was really good and knew exactly what she did so I felt really safe. It’s extremely important, if your going to someone to get injections, that you make sure that they are certified before you do anything. Today everyone can do injections, even without education, so it’s important to go to a good place were everyone is certified from the aesthetic injection site. You can look at their webpage and seek on their names and then you can see right away if the person are certified or not. Super important. 

Efter 30 minuter var det klart och jag bokade in en ny om två veckor för att se om det tagit bra. Nu hoppas jag på att min huvudvärk försvinner, och även lite linjer och rynkor jag har i pannan på köpet, hehe. När man tar botox så tar det ca 3-4 dagar innan man märker någon effekt, så jag kan inte lägga upp några före och efterbilder nu men jag kan göra det efter åter-kontrollen om två veckor.

Nu ska jag laga mat till barnen och sedan blir det lek innan det är dags att sova. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//After 30 minutes I was done and we scheduled a new appointment in two weeks to see if it was enough or if I need more. Now I hope that my headache will disappear, and also some lines and wrinkles that I have in my forehead too, hehe. When you take botox it takes about 3-4 days before the effect shows, so I can’t post any before- and after pictures now but I can do that after my check up in two weeks. 

Now I’m going to make some food for the kids and then it’s time for some playing before bedtime. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här