Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | maj 14, 2019

RUIN RETREAT

Idag åkte jag ut till Ruin Retreat för en lunch tillsammans med Indiska. Vädret var på topp så båtresan ut dit var verkligen magisk. Jag hade aldrig varit där tidigare och wow, vad vackert det var. Har ni varit där?

//Today we went out to Ruin Retreat for a lunch together with Indiska. The weather was amazing so the boat drive out there really was magical. I had never been there before and wow, it was so beautiful. Have you been there? 

Dom hade dukat upp så fint till alla. Blev helt kär i Indiskas porslin. Wow alltså. Vi var dock inte där för att spana in det, utan deras nya kläd-kollektion, men ändå, haha.

//They had decorated the table so nice for everyone. I totally fell in love with the porcelain from Indiska. Although we we’re not there to check that out, instead we got to see their new clothes collection, but still, haha. 

En fördrink med prosecco och rabarberkompott i botten. Alltså vet ni hur gott det var? Måste experimentera mer med det i sommar. Sjukt smart att smaksätta med ju. Det funkar ju också med typ bubbelvatten och någon kompott i botten. Eller vad tror ni?

//A drink with some prosecco and rhubarb compote in the bottom. Do you know how tasty that was? I need to experiment more with that this summer. So smart to put a flavor to drinks. It also should work with like soda water and some compote in the bottom. Or what do you think?

Sen var det dags för själva lunchen, som Jessica Frej hade gjort. Alltså wow, på riktigt. Maten var bland det bästa jag ätit. Sötpotatis-sallad, halloumi, lax, tsatsiki och hummus. Det fanns också ett smör med citron i. Alltså magi. Godaste jag ätit. Finns det att köpa smör med citron i att ha på mackan?

Efter lunchen åkte jag tillbaka till stan och hämtade barnen på förskolan, helt full-laddad med energi från dagen. Tack livet.

//Then it was time for the lunch, that Jessica Frej had made. So, wow, for real. The food was the tastiest I’ve ever eaten. Swee-tpotato salad, halloumi, salmon, tsatsiki and hummus. They also had some butter with lemon in it. Magic. Tastiest ever. Can you buy butter with lemon in it to have on the sandwich?

After the lunch I went back to town to pick up the kids from preschool, totally loaded with energy from the day. Thanks life. 

Sen vill jag skicka en stor puss och ett tack till er som kommenterade mitt tidigare inlägg. Fan vad gulliga ni är. Höll på att börja gråta när jag såg att ni tagit er tid att skriva hur ni har det, vilka tips ni har osv. Jag känner mig så mindre ensam nu. Fan vad grymma vi är, och vi klarar det tillsammans. Power-mammor. Älskar att ha er här och prata med, ni är fantastiska.

Nu ska jag kolla GOT och äta godis i soffan. Ha en underbar kväll och tack igen, ni gjorde hela min dag. PUSS <3

//Then I want to send a big kiss and a thank you to you who commented on my previous post. You are so sweet. I almost started crying when I saw that you have taken the time to write to me about your experiences, what tips you have etc. I feel so less alone now. Damn you are so amazing, and we can do this together. Power-mamas. I love to have you here to talk to, you really are amazing. 

Now I’m going to watch GOT and eat some candy in the couch. Have a wonderful night and thanks again, you made my day. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “RUIN RETREAT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Have you tried just squeezing some lemon on buttered bread? Or is the butter with lemon peel? Either way, it should be very easy to improvise that 🙂

    Svara
  • I think it was butter with lemon peel! I need to try to do it myself 🙂

    Svara