Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:42 | maj 13, 2019

SWEATER WEATHER

Jacket – HERE // Sweater – HERE // Pants – HERE // Bag – Sanne Alexandra 

Många av er har frågat om den här tröjan så jag tänker att jag länkar den nu. Den är verkligen underbart skön så ett tips till er. Jackan älskar jag också men jag hade egentligen tänkt visa er den med en kjol i samma färg och material. Jag älskar ju matchande set, hehe. Dock var det lite för kallt för barbent så jag får fota det senare så att ni kan se det med. Tror det kommer att vara så snyggt.

Idag har min dag varit kaos. Barnen och jag har bråkat konstant. Jag orkar inte skriva mer om det, ska precis podda med Janni, så jag får prata av mig där med henne i stället, haha. Älskar att vi varje vecka har en inbokad timme där vi kan prata med varandra. BÄSTA. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Many of you have asked about this sweater so I’m showing you it now. It’s really so comfy so a tip for you. I also love the jacket but I was actually going to show you that one with a skirt in the same color and material. I just love matching sets, hehe. Although it was to cold outside to wear a skirt now so I can show you that later. I think it will look so good. 

Today my day have been totally chaos. Me and the kids have been arguing the whole day. I don’t have the energy to write more about that, I’m going to record the podcast with Janni now, so I can talk to her about it instead, haha. I love that we have one hour each week were we get to talk to each other. THE BEST. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här