Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:37 | maj 13, 2019

ALMOST LIKE SUNDAY

Me & my kiddos <3

God morgon! Idag är det måndag men för oss är det som en söndag. Förskolan är nämligen stängd idag så barnen är hemma med mig idag också. Jens kommer inte hem förrän i kväll så det blir bara vi. Jag har inte riktigt hittat på någonting att göra då jag inte har någon bil hemma men någonting ska vi nog hitta på. Livia vill gå till parken så det får nog bli så.

//Good morning! Today it’s Monday but for us it’s like a Sunday. The preschool is closed today so the kids are at home with me today again. Jens are not coming home until tonight so it’s just us. I really haven’t found anything to do for us since I don’t have a car here but I think we will figure out something to do. Livia wanted to go to the park so I guess we will do that. 

Nu ska jag och mina bästisar äta frukost i lugn och ro och sedan gå ut. Ha en underbar måndag och start på veckan. Vi hörs senare, PUSS <3

//Now me and my besties are going to have breakfast in peace and quiet and then go outside. Have a wonderful Monday and start of the new week. Talk later, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “ALMOST LIKE SUNDAY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här