Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | maj 12, 2019

SHOW YOUR TREASURES

Som ni redan vet så gör ju jag, Janni och mamma ett samarbete tillsammans med Lancôme. Här får ni se den första delen av samarbetet och jag är verkligen så stolt och glad över att göra detta tillsammans med just dom. Lancôme är ett märke vi alla använder och älskar och det är just därför det är så fantastiskt att nu få vara en del av Lancôme familjen.

//As you all might know already, me, Janni and my mom are doing a collaboration together with Lancôme. Here you can see the first part of the collaboration and I’m really so proud and happy to do this together with them. Lancôme is a brand that we all use and love and therefor it’s so amazing to now be a part of the Lancôme family. 

I den här videon delar vi med oss av våra personliga tips och produkter vi använder dagligen. En av mina favoriter är ett serum (Lancôme Genifique Youth Activator) som jag inte kan leva utan. Jag använder det varje morgon och kväll och min hud känns alltid återfuktad efter det. Dessutom lärde mamma oss (som ni kan se i videon) att man även kan använda serumet under dagen, på sminket, för extra återfuktning. Jag hade ingen aning om det innan men nu är den alltid med mig i väskan även dagtid. Världens bästa produkt.

Sen får ni också se när mamma visar hur man applicerar mascara på bästa sätt för att få ögonen att se öppnare ut och Janni visar hur man kan använda ett läppstift till vardags utan att få den där skarpa looken man kanske inte vill ha varje dag. Titta så får ni se.

//In this video we share our personal tips and products we use daily. One of my favorites is a serum (Lancôme Genifique Youth Activator) that I can’t live without. I use it every morning and evening and my skin always feels so moisturized after that. Also our mom instructed us that you can use the serum during the day, on top of the make up, for some extra moister. I didn’t know that before but now I always have it in my bag during daytime. The worlds greatest product. 

Then you also get to see when my mom show how to apply mascara in the best possible way to make the eyes look more open and Janni shows how to use a lipstick without getting that sharp look you may not want every day. Look and see for yourselves. 

Jag har tidigare även tipsat er om Lancômes olika läppstift och denna färg är en av mina absoluta favoriter, även om det är svårt att bara välja en favorit ur deras sortiment, hehe. Den heter Mademoiselle Shine 230 och den kan ni hitta HÄR.

Jag är verkligen så glad och tacksam över det här samarbetet. Lancôme är ett stort märke med massor av fantastiska produkter och jag kan med handen på hjärtat säga att jag älskar dom allihop. Vad gör er glada? <3

//I have also tipped you earlier about Lancômes different lipstick and this color is one of my favorites, even if it’s hard to just pick one favorite from their assortment, hehe. It’s called Mademoiselle Shine 230 and you can find it HERE

I’m really so happy and thankful for this collaboration. Lancôme is a big brand with a lot of amazing products and I can truly say that I love every single one of them. What makes you happy? <3


2 kommentarer2 kommentarer om “SHOW YOUR TREASURES”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här