Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | maj 12, 2019

OUR WEEKEND

God morgon! Gud vad den här helgen gick snabbt, redan söndag. Jens är borta i helgen så det är bara jag och barnen hemma. Igår kom Julia till oss och vi gick ut till 4H gården i Stora skuggan, fikade och kollade på alla folk som sprang Though Viking. Sjukt att jag gjorde det för ett år sedan. Jag var inte direkt avundsjuk på dom som sprang nu om vi säger så, hehe.

//Good morning! This weekend went by really fast, already Sunday. Jens is away for the weekend so it’s just me and the kids here. Yesterday Julia came by and went out to the 4H farm in stora skuggan, had some coffee and watched all the people that were running Though Viking. It’s insane that I did that last year. I was not jealous at the people that were running now, hehe.  

Efter promenaden till stora skuggan så gick vi hem och gjorde banan-pannkakor till lunch. Hur gott är det? Älskar. Julia hade även i havregryn och vaniljpulver så dessa blev ännu godare. På kvällen sen kom mamma förbi, åt tacos med oss och myste tills barnen somnade. En riktigt bra lördag.

//After the walk to stora skuggan we went home and made banana-pancakes for lunch. How tasty is that? Love. Julia also putted in some oats and vanilla powder so these turned out even tastier. In the evening my mom came by, had tacos with us and just hung out until the kids fell asleep. A really nice Saturday. 

Idag är det söndag och vi har inga som helst planer. Jag tänkte att vi skulle gå till parken och leka och sedan bara ta det lugnt. En riktig myssöndag helt enkelt. Ha en underbar dag, vi hörs senare. PUSS <3

//Today it’s Sunday and we have no plans at all. I’m thinking that we’re going to the park for some playing and then just take it easy. A really cozy Sunday in other words. Have a wonderful day, talk later. XOXO <3


2 kommentarer



2 kommentarer om “OUR WEEKEND”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar femsekunders-metoden du pratade om i senaste podden! Riktigt användbar för att få r-ven ur soffan haha

    Svara
  • Haha eller hur?? Så himla bra!

    Svara