Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:37 | maj 8, 2019

A NEW KIND OF GAME

My babies <3

God morgon! Vi startade dagen redan vid 05.30, som vanligt. Dessa två busungar alltså. Antingen är dom varandras fiender, eller så är dom varandras bästa vänner. Idag var dom kompisar på morgonen, lekte och busade med varandra hela tiden. Deras nya grej är att leka buss med alla stolarna (dom radar upp dom efter varandra) och sedan låtsas sova. Båda två bäddar ner sig på golvet och låtsas sedan att dom sover. Jag vet inte var det kommer ifrån men det är tydligen jättekul, tycker dom, haha.

//Good morning! We started the day at 05.30 am already, as usual. These two kiddos. Either they are each others enemies, or they are best friends. Today they were friends in the morning, played and had fun with each other all the time. Their new thing is to play bus with all the chairs (they line them up after each other) and then pretend to sleep. Both of them bed down on the floor and pretend that they are sleeping. I don’t know where they have learned that but apparently it’s really fun, or so do they think, haha. 

Såhär kan dom alltså ligga hur länge som helst. En låtsas sova och sedan petar den andra på den som sover tills den vaknar och skrämmer den andra, haha. Sjukt oklar lek men dom verkar ju ha roligt så det är ju alltid något.

//They can lie like this for a really long time. One of them pretends to sleep and the other one poke the one thats sleeping until he/she wakes up and scares the other one, haha. A really weird game but they seem to have fun so thats always something. 

Om någon av er undrar varför dom ser helt smutsiga ut så är det för att vi precis ätit frukost, haha. Båda ÄLSKAR Oatleys choklad havremjölk så den dricker dom varje morgon. Jag vet inte om den är nyttig eller inte men dom vill ha den så då får dom det. Båda två är rätt dåliga på att äta riktigt frukost nu för tiden så jag ger dom typ allt dom vill ha, så att dom får i sig någonting. Oftast blir det en macka till men ibland bara havredrycken och en banan. Någon som har frukosttips så är det väldigt välkommet.

Nu ska jag tvätta av dessa skitgrisar och sedan ska vi gå till förskolan. Ha en underbar dag, PUSS <3

//If anyone of you wonder why they look so dirty it’s because we just had breakfast, haha. Both of them LOVES Oatleys chocolate oat milk so they are drinking it every morning. I don’t know if it’s healthy or not but they want it so they get it. Both of them are pretty bad at eating breakfast now a days so I give them what they want, so that they eat something. Often they have a sandwich also but sometimes just the oat milk and a banana. Anyone that have any breakfast tips? 

Now I’m going to wash these two off and then we’re going to the preschool. Have a wonderful day, XOXO <3


7 kommentarer7 kommentarer om “A NEW KIND OF GAME”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi varierar frukosten lite men mina barn (på snart 2 och 4 år) älskar bland annat detta till frukost:
  – äggröra, kokt eller stekt ägg
  – amerikanska pannkakor med blåbärssylt
  – macka med all sorts pålägg men mest av allt makrill i tomatsås eller salami
  – yoghurt med bär/frukt
  – banan
  – avokado, gurka, majs, tomat
  – mjölk (apelsinjuice eller oboy på helgerna)

  Svara
 • Side note: ett glas på ca 2 dl inneholder ca 5 sockerbitar om man ser på innehållsförteckningen (2-3 från rent socker och resten från kakaoen) nyttigt vet jag inte, men är ju i alla fall lite vitaminer/mineraler i 🙂

  Svara
 • Åh tack fina för tips <3<3

  Svara
 • Bananpannkakor eller smoothie! Går alltid hem när de inte vill ha något annat ☺️ Brukar ha i keso och chiafrö utöver banan och ägg i pannkakorna för att få i dem mer nyttigheter! ?

  Svara
 • Åh tack <3

  Svara
 • Vilka söta bilder?
  Haha, exakt samma lek gör min 2,5åring? antingen med sina gosedjur eller med mig. Och jag älskar den? låtsassova gör jag lätt???

  Åh, vi har också brottats med denna frukost?Men nu är hon inne i en period att äta ”mammas yoghurt” så nu är jag tacksam för att vi båda äter grekisk yoghurt med banan för hennes del och ibland havrepuffar.
  Annars känner jag mig lugn att det iaf serveras frukt till samlingen på förskolan???

  Svara
 • Haha vad sjukt 🙂 Måste vara någon grej dom gör 🙂
  Ja jag tänker samma, älskar att dom har fruktstund. Brukar också berätta då att dom ätit dåligt på morgonen så att dom kanske kan få lite extra 🙂 Kram <3

  Svara