Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:03 | maj 3, 2019

MOM & DAUGHTER TIME

Me & my girl <3

God morgon! Igår kväll klarnade vädret upp lite så efter att barnen hade badat satt vi en stund på balkongen och myste jag och Livia. Jag vet inte vad det är för fas hon går igenom nu men hon kan skifta humör väldigt snabbt. Ena stunden är hon jätteglad och andra stunden helt förstörd, oftast över att någonting inte riktigt går som hon vill. Jag tror att det är något annat bakom varje gång (läs försöker leka psykolog) så jag försöker ge henne lite extra tid med mig just nu. Vi går iväg bara vi och läser en bok, kramas eller pratar om livet. Vi får se om det blir bättre av det.

Nu ska jag ta en dusch och sedan är det förskolan som gäller för barnen. Jag ska försöka fota lite med Jens idag mellan hans möten. Han har en ny kamera lins som verkar vara så sinnessjukt bra så jag måste bara prova fota med den, hehe. Ha en underbar fredag och helg, PUSS <3

//Good morning! Yesterday evening the weather got a bit better so after the kids bath we sat on the balcony for a while, just me and Livia. I don’t know what kind of phase she’s going through right now but her mood can change really fast. One second she’s really happy and the next totally upset, often over that something doesn’t go her way. I always think there is something else behind it (read trying to play psychologist) so I’m trying to give her some extra time with only me right now. We just go away to read a book, hug or talk about life. We will have to wait and see if it gets better after that. 

Now I’m going to take a shower and then it’s time for preschool for the kids. I’m going to try to take some pictures with Jens today between his meetings. He has a new camera lens that seems so awesome so I just need to try to photograph with it, hehe. Have a wonderful Friday and weekend, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här