Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:52 | maj 2, 2019

QUALITY TIME AT IT’S BEST

Me and my workout buddy <3

Jens skulle egentligen åkt iväg idag och komma tillbaka i morgon men det blev inställt så han hade inga planer idag. Då bestämde vi oss båda för att gå till gymmet en sväng efter att vi lämnat barnen och det gjorde vi. Det är alltid kul att träna tillsammans med Jens, han har så många bra övningar för mig. Han vet ju att min rygg är sne, att jag är svagare i ena sidan av kroppen, så han anpassar allt efter det. Jag behöver ju jobba upp den svaga delen mer och få den att vakna till och börja kämpa med den starka delen igen. Så det fokuserade vi på idag.

//Jens were actually going away today and come back tomorrow but it got cancelled so he had no plans today. Then both of us decided to go to the gym together after we left the kids and so we did. It’s always fun to workout with Jens, he have so many good exercises for me. He knows that my back is crocked, that I’m weaker in one side of my body, so he always adapts everything after that. I need to work on my weak part of the body and try to wake it up and start fighting with the stronger part again. So we focused on that today. 

Efter typ 30 minuter var jag helt slut. Vi körde massor av cirkel-övningar och fokuserade mycket på ben och rumpa. Gud så tufft det var. Det kändes så himla skönt efter dock. När vi var klara gick vi hem, jobbade på varsin dator och åt sedan lunch tillsammans. Riktigt mysigt. Nu ska jag snart hämta barnen och sedan blir det mys hemma som vanligt.

Det har regnat typ hela dagen så jag har inte haft någon lust att gå ut. Jag hade planerat att åka in till stan och fixa en regnjacka till Valle men jag struntade i det. Jag tror inte att det ska regna i morgon så jag skjuter på det lite, hehe. Han lånade Livias vanliga jacka idag som är vattentät så det är ingen stress. Nu hämta barn, PUSS <3

//After about 30 minutes I was totally exhausted. We did a lot of different exercises and focused a lot on legs and butt. God it was so tough. Although it felt really good afterwords. When we were done we went home, worked on different computers and then had lunch together. A really cozy day. Now I’m soon about to go and pick up the kids and then we’re just going to hang out at home as usual. 

It have been raining almost the whole day so I haven’t had the energy to go outside. I was planning to go in to town and buy Valter a raincoat but I didn’t do it. I don’t think it’s going to rain tomorrow so I’m postponing that a bit, hehe. He borrowed Livias jacket today so it’s no stress. Now pick up the kids, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “QUALITY TIME AT IT’S BEST”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lämna barnen på dagis för att sen träna, hur kan det vara okej? Låter så konstigt.

    Svara
  • Ja, hur jag lägger upp mitt liv med jobb, träning, sömn osv är ju mitt egna val, eller har jag fel? Folk tränar på sina luncher hela tiden så förstår inte hur det inte kan vara okej för mig om det är okej för dom? 🙂

    Svara