Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:13 | maj 1, 2019

COUNTRY BOUND

My babies <3

Hej! Vi har haft magiska dygn ute på landet. Jag tog inte upp datorn en enda gång utan njöt bara av att leka med barnen och umgås med farmor, Ulf och resten av alla gästerna där ute. Så mysigt var det. I går hade vi en stor middag med alla och satt uppe sent och pratade. En väldigt mysig kväll. Vi tänkte gå och se en brasa men Valter var trött och somnade tidigt så vi kom inte iväg. Det får bli nästa år.

Idag vaknade vi tidigt och gick direkt ut i trädgården och lekte med barnen. Dom hittade en gunga där som var väldigt populär.

//Hi! We’ve had magical days out on the country. I didn’t take my computer out the whole time, I just enjoyed playing with the kids and spend some time with my grandmother, Ulf and the rest of the crew that was there. It was so cozy. Yesterday we had a big dinner with all the people there and stayed up late and talked. A really cozy night. We were planning to go to see a bonfire but Valter was tired and fell asleep early so we didn’t go. We’ll have do it next year. 

Today we woke up early and went out in the garden to play with the kids. They found a swing there that was very popular. 

Sedan blev det bus och lek med pappa, haha. Gud vad dom älskar att leka med honom. Det är tur att han är stark för allt dom vill göra är att rida på axlarna och bli uppkastade i luften, haha. Det blir ju värsta träningspasset för Jens varje gång.

Efter utomhuslek blev det lunch och sedan åkte vi hem till oss igen. Vädret har varit sådär idag så vi höll oss hemma hela kvällen. Nu har barnen precis somnat och jag ska kolla en film och sedan sova jag med. Sov otroligt lite i natt (var uppe sent på kvällen och vaknade 05.00 när barnen ville upp) så jag har lite sömn att ta igen. Hoppas att er Valborg var fin. PUSS <3

//Then the kids played with their dad, haha. They love to play with him so much. It’s lucky that his strong since all they want to do is to be on his shoulders or get thrown up in the air, haha. It’s like a workout session for Jens every time. 

After the outdoor playing we had lunch and then we went back to our place. The weather have been quiet bad today so we stayed indoors the whole evening. Now the kids have just fallen asleep and I’m going to watch a movie and then go to sleep too. I slept very little last night (we were up late in the evening and the kids woke up 05.00 am) so I have some sleep to catch up on. I hope your May day’s eve was nice. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här