Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | april 25, 2019

#GINAMINI

Gina mini collection – HERE

God morgon! Idag är det torsdag och den nya mini kollektionen för Gina släpps idag. Hur kul? Nu kan ni äntligen se det vi har fotat både på Teneriffa och sedan i Borås. Jag älskar alla plaggen i kollektionen och hoppas att ni gör det också. Kolla bara dessa tröjor, hur söta? Älskar att matcha med barnen.

//Good morning! Today is Thursday and the new mini collection from Gina is released today. How fun? Now I can finally show you all the things we have done in Teneriffa and then in Birås. I love all the pieces from the collection and I hope you do it too. Just check out these sweaters, how cute? I love to match with the kids. 

Sen att få till bra bilder med barnen är ju inte helt lätt alltså, haha. Såhär ser det flesta ut som jag tog. Så imponerad över att kampanj bilderna ändå blev så bra som dom blev, haha. Gullungar. Men det är ju lite charmen med barnen också.

Idag är det ju torsdag och förutom släppet av Gina kollektionen så släpper ju även jag och Janni ett nytt avsnitt av podden. Idag är avsnittet lite mer seriöst men vi hoppas att ni ska gilla det. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Then to get good pictures with the kids is not the easiest thing, haha. This is how most of the pictures look. I’m so impressed how the campaign pictures turned out, haha. Cuties. But thats the charm with the kids. 

Today it’s Thursday and besides from the release of the Gina collection me and Janni are also releasing a new episode of the podcast. Todays episode is a bit more serious but we hope that you’ll like it. Have a wonderful day, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “#GINAMINI”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här