Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | april 24, 2019

MORNINGS LIKE THESE

God morgon! Jens åkte iväg tidigt i morse för inspelning hela dagen så idag var det bara jag och barnen på morgonen. Våra mornar brukar vara ganska kaotiska, då alla ska göras i ordning, borsta tänder och jag gärna lämnar hemmet städat. Barnen samarbetar ju inte alltid så det brukar oftast bli mycket bråk och tjafs men inte i morse! Idag var alla glada, vi synkade och kom iväg tidigt till förskolan. Älskar sånna mornar, det gör liksom hela dagen bättre.

//Good morning! Jens left early this morning for work the whole day so it was just me and the kids this morning. Our mornings usually is quiet chaotic, since everyone is going to get ready, brush their teeth and I want to leave the house clean. The kids doesn’t always cooperate so we always use to fight a lot but not this morning! Everyone was happy, we we’re synced and came early to preschool. I love those mornings, it makes the whole day better. 

Valter var heller inte ledsen idag när jag lämnade (det var han igår) så det kändes bättre. Jag vet ju att han trivs på förskolan massor men det är aldrig kul att lämna ett barn som är ledsen. Även fast jag vet att det snabbt går över.

//Valter wasn’t sad today when I left him (he was sad yesterday) and that makes it easier. I know he really like the preschool but it’s never fun to leave a child thats sad. Even if I know it passes really quick. 

Underbara ungar. Det är helt otroligt hur mycket jag älskar er. För er ska jag göra allt och lite till, så länge jag lever. Det är märkligt hur man inser när man får barn hur det känns att älska någon helt villkorslöst. Jag hade offrat mitt liv utan att blinka för dom. Det borde typ vara omöjligt att älska någon såhär mycket. Det går liksom inte att beskriva med ord.

Nu ska jag klä på mig och förbereda mig för lunchen. Jag hostar en lunch ute i Rosendals trädgård vid 12.00. Det är lite krångligt att ta sig dit utan bil så jag tänkte ta en långpromenad dit. Det tar säkert över en timme att gå men jag tänker att det kan vara lite skönt ändå. Vädret är ju magiskt. PUSS <3

//My wonderful kids. It’s insane how much I love you. For you I’m going to do everything and more, as long as I live. It’s so weird how you realize when you have kids how it feels to love someone unconditionally. I would have sacrificed my own life for them with out any hesitation. It should be impossible to love someone this much. You can’t even describe it in words. 

Now I’m going to get dressed and then prepare myself for the lunch. I’m hosting a lunch in Rosendals trädgård around 12.00 pm. It’s a bit hard to go there when you don’t have a car but I’m planning to take a long walk there. I think it might take over an hour to walk but that can be quiet nice too. The weather is magical. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här