Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | april 24, 2019

MORNINGS LIKE THESE

God morgon! Jens åkte iväg tidigt i morse för inspelning hela dagen så idag var det bara jag och barnen på morgonen. Våra mornar brukar vara ganska kaotiska, då alla ska göras i ordning, borsta tänder och jag gärna lämnar hemmet städat. Barnen samarbetar ju inte alltid så det brukar oftast bli mycket bråk och tjafs men inte i morse! Idag var alla glada, vi synkade och kom iväg tidigt till förskolan. Älskar sånna mornar, det gör liksom hela dagen bättre.

//Good morning! Jens left early this morning for work the whole day so it was just me and the kids this morning. Our mornings usually is quiet chaotic, since everyone is going to get ready, brush their teeth and I want to leave the house clean. The kids doesn’t always cooperate so we always use to fight a lot but not this morning! Everyone was happy, we we’re synced and came early to preschool. I love those mornings, it makes the whole day better. 

Valter var heller inte ledsen idag när jag lämnade (det var han igår) så det kändes bättre. Jag vet ju att han trivs på förskolan massor men det är aldrig kul att lämna ett barn som är ledsen. Även fast jag vet att det snabbt går över.

//Valter wasn’t sad today when I left him (he was sad yesterday) and that makes it easier. I know he really like the preschool but it’s never fun to leave a child thats sad. Even if I know it passes really quick. 

Underbara ungar. Det är helt otroligt hur mycket jag älskar er. För er ska jag göra allt och lite till, så länge jag lever. Det är märkligt hur man inser när man får barn hur det känns att älska någon helt villkorslöst. Jag hade offrat mitt liv utan att blinka för dom. Det borde typ vara omöjligt att älska någon såhär mycket. Det går liksom inte att beskriva med ord.

Nu ska jag klä på mig och förbereda mig för lunchen. Jag hostar en lunch ute i Rosendals trädgård vid 12.00. Det är lite krångligt att ta sig dit utan bil så jag tänkte ta en långpromenad dit. Det tar säkert över en timme att gå men jag tänker att det kan vara lite skönt ändå. Vädret är ju magiskt. PUSS <3

//My wonderful kids. It’s insane how much I love you. For you I’m going to do everything and more, as long as I live. It’s so weird how you realize when you have kids how it feels to love someone unconditionally. I would have sacrificed my own life for them with out any hesitation. It should be impossible to love someone this much. You can’t even describe it in words. 

Now I’m going to get dressed and then prepare myself for the lunch. I’m hosting a lunch in Rosendals trädgård around 12.00 pm. It’s a bit hard to go there when you don’t have a car but I’m planning to take a long walk there. I think it might take over an hour to walk but that can be quiet nice too. The weather is magical. XOXO <3

Provide Discount Microsoft 70-412 Exam Materials With New Discount

He slowed down Windows Server 2012 70-412 the voice This is no problem. Is it a victory Or, will it be a bad thing in the face of others Just like some animals with protective colors in nature, Su Microsoft 70-412 Exam Materials Daqiang s protective color is no defense. The family Microsoft 70-412 Exam Materials insisted There must be Configuring Advanced Windows Server 2012 Services no good 70-412 Exam Materials Windows Server 2012 70-412 Exam Materials food. It is not so docile and kind to you.

He is bad Windows Server 2012 70-412 The crystal twitched Microsoft 70-412 Exam Materials and pointed at Configuring Advanced Windows Server 2012 Services the outside. This is extremely unfavorable for your Shangjili Group. The biggest wave has not yet arrived, but it is coming soon. 70-412 Exam Materials After a while, Cheng Dafu was carried into the house Microsoft 70-412 Exam Materials on his prosperous back. People in their 90s are reluctant to Windows Server 2012 70-412 Exam Materials go to the banquet table to join in the fun.

Everyone is hungry and green. In spite of this, a large factory, there are very few people to go, some go out for a walk during the day, come back to stay in Configuring Advanced Windows Server 2012 Services the house, waiting for the next day. The tears flowed silently, and the eyes of the children were blurred. Even if the house is full of rose peony, what about the queen Microsoft 70-412 Exam Materials of the flower king I asked Tianchi to smile and drink the color Speaking beautifully. He loves Windows Server 2012 70-412 you Microsoft 70-412 Exam Materials I don t know. It may not be Microsoft 70-412 Exam Materials love. 70-412 Exam Materials In fact, I have already drove Microsoft 70-412 Exam Materials to work, but I lied to him to squeeze the public every day. If you really want to develop, make a big event, Microsoft 70-412 Exam Materials get ahead, and chances are more than Beijing.


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här