Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:02 | april 19, 2019

GOOD FRIDAY

Pics from our day <3

Hej! Vädret här hemma har verkligen varit magiskt idag. Jag och barnen har varit ute massor, lekt i parken, samlat pinnar och stenar och såklart – ätit glass. Det har varit så mysigt att umgås med mina små, även om deras bråk fortsätter dag ut och dag in, haha. Ni ska se Livia, hon har verkligen rivsår exakt överallt. Jag vet liksom inte hur man ska hantera Valter när han slåss och rivs sådär. Jag har försökt säga till argt eller snällt, flytta bort honom, säga nej och aja baja men ingenting fungerar, han bara fortsätter. Kom gärna med tips om ni har några.

Nu ska Valter precis sova och sedan ska jag och Livia ha myskväll. Hon är också inne i någon jobbig trots fas just nu så vi bråkar mest hela dagarna, får alltid så dåligt samvete. Hon ska göra exakt tvärtom emot allt jag säger, vill inte duscha, inte äta när vi ska äta, inte sova osv. Väldigt irriterande. Jag tänkte därför ge henne lite extra tid i kväll bara hon och jag och mysa. Jag kan tänka mig att hon kanske behöver det lite extra när vi annars bråkar så mycket hela tiden. Min fina lilla tjej. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Hi! The weather here have really been amazing today. Me and the kids have been outside a lot, played in the park, collected sticks and stones and of course – had ice cream. It have been so cozy to hang out with my babies, even if their fights continues day in and day out, haha. You should see Livia, she have scars all over her body. I really don’t know how to handle Valter when he hits and scratches her like that. I’ve tried to talk to him both madly and nice, move him away, say no and aja baja but nothing works, he just continues. Please give me tips if you have any. 

Now Valter are about to go to sleep and then me and Livia are going to have a girls night. She’s also in some kind of phase right now so we are arguing most of the days, I have so bad conscience. She always does the exact opposite of what I tell her, doesn’t want to shower, not eat when we’re suppose to eat, not go to sleep etc. So annoying. Therefor I’m planning to give her some extra time tonight just her and me and just cuddle. I can imagine that she needs some extra time when all we do is fight during the days. My amazing little girl. Have a nice night, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “GOOD FRIDAY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet inte om det funkar för er men jag valde att inte lägga någon uppmärksamhet på den som slog, utan bara trösta den som blev slagen, tillslut så tappade den som slog intresse. Alltså inte säga nåt till den som slår.

  Svara
 • Åh tack för tips!! Ska verkligen prova det 🙂 Uppdaterar hur det går, hehe 🙂

  Svara
 • Vilken fin familj Barnen är Guld värt Ha tålamod Min Mamma sa alltid stå på dig Kram Glad Påsk

  Svara
 • Tack <3<3

  Svara