Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:22 | april 18, 2019

THE GIRLS IN MY LIFE

My ladies <3

God morgon! I måndags var ju Janni här i en dag och vi hängde såklart så mycket det bara gick. Älskar att ha henne här. Först poddade vi och det avsnittet släpps idag, missa inte, och sedan åkte vi hem till oss och lekte med barnen. Så mysigt var det. Dom här två tjejerna alltså, dom bästa jag vet. Angående podd-avsnittet idag så pratar vi om veckan som vanligt och kör sedan massor av most likely to. Många av er önskade det så jag letade upp massor av sånna och det blev faktiskt riktigt roligt. Skrattade så mycket när jag lyssnade, haha. Hoppas att ni tycker att det är lika kul.

//Good morning! This Monday Janni was here for a day and of course we hung out as much as we could. I love to have her here. First we recorded the podcast and that episode is released today, don’t miss it, and then we went to our place to play with the kids. It was so cozy. These to girls, the best girls I know. Regarding the podcast episode today, we’re talking about what we’ve done this week as usual and then we’re answering a whole bunch of most likely to questions. Many of you wanted that so we did and it really turned out so fun. I laughed so much while I was listening to it, haha. I hope you’ll think it’s just as fun. 

Nu ska jag klä på barnen och sedan gå till förskolan. Sista dagen idag innan påsk. Jag har massor av jobb att göra och ska sedan hinna köpa påskägg innan jag hämtar. Viktigt ju, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Now I’m going to get the kids dressed and then go to preschool. The last day before easter. I have a lot of work to do and then I’m going to buy easter eggs for the kids before I pick them up. Thats important, hehe. Have a wonderful day, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “THE GIRLS IN MY LIFE”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fantastisk podd ännu en gång!! älskar hur ofiltrerad du är när du pratar om barnen!! Tack! <3

  Svara
 • Åh tack fina du <3<3

  Svara
 • Er podd är helt fantastisk! Den passade utmärkt att lyssna på i solen! Jag brukar även lyssna på er på tåget då jag pendlar mellan hem och skola? tips på en grym träningsapp är Nike Training Club (är gratis tror jag, jag har haft den i många år så vet inte om det ändrats) det finns olika program typ, ”komma igång med träning”. Man väljer själv vilka redskap man har hemma, hur ofta man vill träna, hur mkt man tränar nu osv…så fixar de ett träningsprogram till en. Kom igång har pass mellan 15-30 min och är perfekt att göra hemma! Och så får man betygsätta hur jobbigt det var så kan schemat ändras till lite lättare eller tyngre pass och de pratar svenska under passet och peppar en och allt sånt. Det är den bästa appen jag vet! ? kram Michaela du är så härlig!

  Svara
 • Åh men tack fina för tips! Måste testa direkt <3<3 Kramar <3

  Svara
 • Hahah känner så igen mig i det om katter. Klarar INTE av dem! Skrattade ihjäl mig. Älskar podden!!!!

  Svara
 • Haha <3 Tack fina <3<3

  Svara