Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:10 | april 17, 2019

BTS X GINA TRICOT

Some behind the scenes pictures from today photoshoot <3

Oj vilka dagar vi har haft nu. Jag har inte hunnit sätta mig framför datorn över huvudtaget så förlåt för dålig uppdatering. Vi har fotat hela förmiddagen idag och åkte sedan direkt till Stockholm för att Jens skulle hinna med ett möte. Efter det har allt gått i ett. Barnen somnade i bilen och ville därför inte sova förrän NU. Hela kvällen försvann liksom. Hur som helst gick allting super i Borås. Barnen tröttnade som vanligt efter ett tag men jag tror att vi lyckades någorlunda i alla fall. Längtar efter att få se resultatet.

//Wow what a couple of days we’ve been having. I haven’t had the time to sit infront of the computer at all so sorry for the bad update. We have been on the photoshoot the whole forenoon today and then we went straight to Stockholm since Jens had a meeting here. After that I’ve just had my hands full. The kids fell asleep in the car and didn’t want to go to bed until NOW. The whole evening just disappeared. Anyhow, everything went super today in Borås. The kids got tired of the photo shooting after a while as usual but I think we managed to get a few nice pictures after all. I can’t wait to see the result later. 

Valter ville inte vara med på så många bilder men den här bilden fick vi till i alla fall. Min lilla gullis. Så glad över att ha fått möjligheten att få göra detta med dom. Så kul att ha kvar sen.

Nu ska jag packa upp alla bud som stod utanför dörren. Jag måste varit riktigt snäll som fått såhär många påskpresenter, hehe. Så kul. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Valter didn’t want to be on that many pictures but we got this picture. My little cutie. I’m so happy to have gotten the opportunity to do this with them. It’s going to be so much fun to look back on in the future. 

Now I’m going to unpack all the packages that stood outside my door when I got home. I must have been really nice since I’ve gotten so many easter gifts, hehe. So fun. Have a wonderful night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “BTS X GINA TRICOT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här