Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:26 | april 16, 2019

THE LAST WINTER WEEKEND

Jacket – Chaleur // Pants – Bershka // Shoes – Topshop // Sunnies – Anine Bing 

God morgon! Jag tog lite bilder i helgen som jag glömt lägga upp så tänkte posta dom nu. Vi var ute och lekte med barnen på Peters innergård. Den är lite bättre än våran då den har en stor sandlåda och roligare leksaker så barnen gillar den mer. Dock var Valle ganska trött så han såg inte så glad ut på bilderna såg jag nu men ändå, haha. Hur som helst så hade vi supermysigt, även om det var galet KALLT. Jag hoppas på att det var den sista helgen med den där vinterkylan. Längtar efter sol och vårkläder nu.

//Good morning! I took some pictures this weekend that I’ve totally forgot to post so I’m planning to do so now. We were out playing with the kids on Peters courtyard. It’s a bit better than ours since it have a big sandbox and funnier toys to play with so the kids likes it more. Although Valle was pretty tired so he didn’t look that happy on the pictures I realsed now but still, haha. Anyhow, we had a really cozy day, even though it was crazy COLD. I really hope that this is the last weekend with this winter-cold. I can’t wait for some sun and spring-clothes now. 

Jag körde dock på sneakers även om det var minusgrader, haha. När man väl tagit fram sina vårskor och börjat använda dom så är det så svårt att byta tillbaka till tunga och stora vinterskor. Någon som håller med?

Nu ska vi äta upp vår frukost och sätta oss i bilen och åka till Borås för en dag till av plåtning. Nu vet ni ju att jag och barnen frontar Gina Tricots nästa Mini-kollektion som släpps senare den här månaden så jag behöver inte vara hemlig med det, hehe. Skönt. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Although I wore sneakers even if it were minus degrees outside, haha. When you finally have taken out your spring-shoes and started using them it’s so hard to change back to those heavy and big winter shoes. Anyone that agrees? 

Now we’re going to finish our breakfast and then drive to Borås for one more day of photoshoot. You all know by now that me and the kids are fronting Gina Tricots next mini-collection that are released later this month so I don’t have to keep that as a secret anymore, hehe. Nice. Have a wonderful day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “THE LAST WINTER WEEKEND”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilka snygga skor! Eller ja, hela du såklart 🙂 Vet du vad skomodellen heter?

    Svara
  • Tack fina <3 Nej jag vet inte vad modellen heter tyvärr! <3

    Svara