Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | april 15, 2019

REUNITED WITH MY GIRL

Today’s podcast studio <3

Idag mötte jag upp den här pinglan för att spela in ett avsnitt av podden som kommer på torsdag. Alltså vi skrattade så mycket idag, har typ träningsvärk i magen nu. Hoppas att ni kommer tycka att avsnittet är lika roligt som vi tycker, haha. Kul att äntligen få podda face to face igen, tycker alltid att det blir bättre då. Efter det följde Janni med hem till oss och nu har vi precis ätit middag och ska snart lägga barnen. Farmor är också här och hälsar på idag igen, så mysigt.

Nu ska jag umgås med dom lite innan dom ska gå. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Today I met up this cutie to record a new episode of the podcast that are released on Thursday. We were laughing so much today, my stomach hurts now. I hope you will think that the episode is just as fun as we do, haha. It was fun to finally get to record the podcast face to face again, I always think it turns out better then. After that Janni went home with me to our place and now we’ve just finished dinner and are soon about to put the kids to bed. Our grandmother is also here to visit us again, so cozy. 

Now I’m going to spend some time with them before they are leaving. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här