Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:09 | april 15, 2019

BABY CUDDLES

Livia and Lily <3

God morgon! I lördags kväll var ju som sagt Nicke och Elin här med sin lilla tre månaders tjej Lily. Livia var så peppad på att få träffa henne, även om jag fick förklara tusen gånger att hon var en bebis på tre MÅNADER och inte ÅR, haha. Hur som helt så ville Livia hålla henne direkt, klappa på henne och pussa. Hon är väldigt duktig på att vara försiktig med bebisar så det funkade hur bra som helst. Valle däremot såg ut att vilja testa gränserna direkt så jag släppte inte riktigt fram honom, haha. Men han fick klappa lite och titta och verkade tycka att det var spännande så det var kul. Nu verkar en lilla-syster stå högst upp på Livias önskelista. Typiskt, haha. Det kommer inte att hända.

Nu ska jag klä på barnen och gå till förskolan. Direkt efter det kommer Tina hit och fixar mina fransar. Det var typ tre månader sedan sist så det ska bli skönt att få det gjort. Jag älskar verkligen lash-lift. Någon som provat? Ha en underbar dag, PUSS <3

//Good morning! This Saturday evening Nicke and Elin was here with their little three month old girl Lily. Livia was so excited to see her, even if I had to explain a thousand times to her that she was a three MONTH old baby and not YEARS, haha. Anyhow, Livia wanted to hold her right away, pet her and kiss her. She is really good at being careful with babies so it worked very well. However Valle looked like he wanted to test the boundaries right away so I didn’t really let him through, haha. But he got to pet her for a while and look and seem to think it was very exciting so that was fun. Now a baby-sister seems to be on top of Livias wishing list. Typical, haha. That will never happen. 

Now I’m going to get the kids dressed and then go to preschool. Right after that Tina is coming over to fix my lashes. It was about three months ago since last time so it’s going to be nice to get that done. I really love lash lift. Anyone that have tried it? Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här