Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:44 | april 14, 2019

WEEKEND WAFFLES

Waffle brunch <3

Hej! Den här helgen har varit så magiskt skön. I fredags var jag ute med några kompisar på middag på Bardot och i lördags startade vi dagen med en våffel-brunch tillsammans med Markus och Peter. Sen kom Julia en sväng och efter det kom Nicke och Elin med deras lilla Lily på middag. Fullspäckad helg med andra ord.

Idag har vi hängt med farmor och Ulf hela dagen och precis nu kom mamma över på lite fika. Jag och Livia bakade en kladdkaka som alla sitter och mumsar på just nu. Hur gott är det föresten? ÄLSKAR! Nu ska jag fortsätta umgås med familjen. Vi hörs senare, PUSS <3

//Hi! This weekend have really been so magical. This Friday I was out for dinner at Bardot with some friends and this Saturday we started the day with a waffle brunch together with Markus and Peter. Then Julia came by for a while and after that Nicke and Elin came by with their little Lily for dinner. A really packed weekend in other words. 

Today we have been hanging out with my grandmother and Ulf the whole day and for one second ago my mom also came over for some coffee. Me and Livia baked a chocolate cake that everyone is eating right now. How tasty is that by the way? LOVE! Now I’m going to continue to hang out with the family. Talk later, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här