Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | april 12, 2019

BACK AT IT

Pants – Stronger // Top – Primark // Shoes – Saucony 

God morgon! Idag tog jag mig ÄNTLIGEN till gymmet igen, efter flera månaders uppehåll. Det var inte lätt kan jag lova men det var så skönt efter. Jag måste verkligen träna mer, mår så bra både fysiskt och psykiskt av det. Idag körde jag intervaller på bandet (passet hittar ni HÄR) och efter det lite styrka. Var helt slut efter. Skön start att kicka igång den här helgen på. Nu måste jag hålla i detta. Tre dagar i veckan ska jag ta mig dit. Heja!

//Good morning! Today I FINALLY went to the gym again, after several months pause. It was not easy but it was so nice afterwords. I really need to work out more, I feel so good both physically and mentally from it. Today I did intervalls on the treadmill (you can find the workout HERE) and after that some strength. I was totally exhausted afterwords. What a nice way to kickstart this weekend on. Now I need to keep this up. I’m planning to workout three times a week. Go! 

Jag glömde helt bort att posta ett inlägg igår med lite uppdatering om Valles tand för er som har undrat. Den ser faktiskt helt okej ut, har inte ändrat färg och verkar sitta som den ska. Jag vågar inte ropa hej ännu men det känns bra. Hoppas hoppas för hans skull att han slipper dra ut den. Jag kan tänka mig att en sån grej lätt skulle kunna bli dramatisk för en sån här liten, trots en lugnande cocktail. Vill inte att han ska behöva gå igenom det och få någon typ av tandläkarskräck. Min pappa har det och jag vet hur jobbigt det är. Håller tummarna.

Nu ska jag äta lunch hemma, jobba undan lite och sedan fundera ut vad jag ska ha på mig i kväll på en tjejmiddag. Såg nu att det var cocktail tema så antar att jag måste ha klänning? Jag ska se vad jag har. PUSS <3

//I totally forgot to publish a post yesterday with some updates about Valles tooth for you who are wondering about it. It actually looks totally okey, it haven’t changed color and seems to be where it’s suppose to. I don’t dare to think it’s totally fine but it feels good. I really hope for his sake that he doesn’t have to pull it out. I can imagine that a thing like that can be quiet dramatic for a little guy, even if he gets some kind of calming cocktail before. I don’t want him to have to go through that and get some kind of dentist-phobia. My dad has that and I know how hard it is. I’ll keep my fingers crossed. 

Now I’m going to have lunch at home, do some work and then think about what to wear for a girls night tonight. I saw now that it was cocktail-theame so I guess I have to wear a dress? I’m going to see what I have. XOXO <3 


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här