Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | april 11, 2019

SUMMER READY

Hair by Janet & Antonio Axu <3

Här är lite bättre bilder på mitt hår! Det känns verkligen så somrigt och fräscht nu, är så galet nöjd. Både Janet och Antonios händer är fan magi. Jag kommer aldrig låta någon annan än dom röra mitt hår framöver. På riktigt. Nu ska jag bara underhålla håret bra och hålla den här kalla färgen vid liv genom att använda Antonios silver-schampo och silver-balsam. Någon som har testat dom produkterna? Jag älskar dom och kan varmt rekommendera dom. Igår fick jag dessutom med en olja som hette silver & gold och den var riktigt bra! Doftade magiskt och fick håret att kännas så lent. Jag har sett att hans produkter finns på vissa apotek nu så dom finns typ överallt. Sjukt prisvärda. Tips.

Nu ska jag lägga barnen och sedan lägga mig i soffan. Jag har sprungit runt på stan hela dagen så är helt slut. Jag är också så besviken på mig själv som inte fått till en enda träningsdag den här veckan, vill ju verkligen komma igång nu. Måste försöka få till det i morgon efter att jag lämnat barnen. MÅSTE. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre av det. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Here are some better pictures of my hair! It really feels so summery and fresh now, so crazy happy about it. Both Janet and Antonios hands are magic. I’ll never let anyone else than them to touch my hair from now on. For real. Now I’m just going to maintain this and keep the cold color I have by using Antonios silver-schampo and silver-conditioner. Anyone who have tried those products? I love them and can really recommend them. Yesterday I also got this oil (silver & cold) with me home to try and it was really good! It smelled magical and the hair felt so smooth after using it. I’ve seen that you can find his products in some of the pharmacies now so they are almost everywhere. So praiseworthy too. Tips. 

Now I’m going to put the kids to bed and then lay down in the couch. I’ve been running around on town the whole day so I’m so exhausted. I’m also so disappointed on my self for not been working out this week, I really want to get started now. I need to do that tomorrow after I left the kids. I NEED to. I know I feel so much better when I do. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här