Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:49 | april 11, 2019

EPISODE 15

Mom, Janni and me at our photoshoot with Lancome a few weeks ago <3

God morgon torsdag och nytt podd-asvnitt! Ni vet ju alltid på torsdagar vad mina inlägg kommer handla om framöver då vi alltid släpper podden då, hehe. Hur som helst, idag pratar vi om allt möjligt i podden. Janni berättar om sin födelsedag och vad hon fick i present. Jag berättar om Valters tand-olycka, om hur vi fick Livia att helt sluta med napp och om vad för opassande jag sa till tandläkaren när vi var där som verkligen fick mig att skämmas, haha. Lyssna så förstår ni! Hoppas att ni gillar det.

Nu blir det förskolan och sedan ska jag träffa Lojsan och gå iväg på lunch på hotel Diplomat. Lyx-torsdag. PUSS <3

//Good morning Thursday and a new podcast-episode! You’ll always know what my posts on Thursdays will look like from now on since we always release the podcast then, hehe. Anyhow, today we’re talking about all and nothing in the podcast. Janni tells us about her birthday and what gifts she got. I talk about Valters tooth-accident, about how we manage to make Livia stop using her pacifier and what inappropriate things I said to the dentist that made me really feel ashamed about myself, haha. Listen to the episode and you’ll understand. I really hope you’ll like it. 

Now it’s time for preschool and then I’m going to meet up with Lojsan for some lunch at hotel Diplomat. Luxury Thursday. XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här