Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | april 10, 2019

WEDNESDAY THROUGH MY PHONE

Min morgon började med lite egentid på Antonios magiska salong. Alltså den här salongen är drömmen. Jag var lite tidig som vanligt så satt här och väntade på att Janet skulle komma och fixa mitt hår.

//My morning started with some alone time at Antonios magical salon. This salon is the dream. I was there a bit early as usual so I sat there waiting for Janet to come and fix my hair. 

Sedan satt jag såhär i någon timme och jobbade samtidigt. Multitasking på hög nivå, hehe. Så skönt att kunna göra det.

//Then I sat like this for an hour and worked at the same time. Multitasking you know, hehe. So nice to be able to do that. 

På riktigt, kolla den här salongen?! Hur fin är den? Jag vill typ flytta in här. Well done Antonio.

//For real, look at this salon?! How beautiful is it? I just want to move in here. Well done Antonio. 

Jag fick med mig mina favoritprodukter från Antonio också. Hans silverschampo och silver balsam är det enda jag använder. BÄSTA. Till och med Jens snor dom av mig för att dom är så bra, haha.

//I got a few of my favorite products from Antonio with me home too. His silver schampo and silver conditioner is the only thing I use. THE BEST. Even Jens uses them since they are so good, haha. 

Efter att vi var klara med mitt hår (som jag för övrigt älskar, ni ska få bättre bilder senare) så åkte jag och Jens och åt sushi på ett ställe ute i Solna. Så bra sushi där – Esuki sushi. Prova det om ni inte gjort det, magiskt.

//After we were done with my hair (that I by the way love, I’m going to show you better pictures later) me and Jens went to Solna to have some sushi. They have so good sushi there – Esuiki sushi. Try that place if you haven’t already, magical. 

Sedan åkte vi hem och då hittade jag det här budet utanför dörren. En hel korg med påskgodis och pyssel från LIDL. Dröm, tack fina ni <3

//Then we went home and I found this bid outside my door. A whole basket full of easter candy and crafts from LIDL. The dream, thank you <3

Här är en bild jag tog på håret alldeles nyss. ÄLSKAR det. Fortfarande ganska mörkt men med blekta slingor. Som sagt, bättre bilder kommer senare! Tycker alltid det blir bättre när jag tar med kameran, mobil bilder får inte samma känsla.

Nu ska vi äta middag och sedan ska barnen sova. Jag har varit på stan hela dagen idag så har massor att ta igen när dom lagt sig sen så det är vad jag ska göra i kväll, hehe. PUSS <3

//Here is a picture I took of my hair just now. LOVE it. It’s still pretty dark with bleached coils. As I said, I’ll show you better pictures later! I always think the pictures turn out better with the camera, the mobile pictures doesn’t give the same feeling. 

Now we’re going to have dinner and then the kids are going to sleep. I’ve been out on town the whole day today so I have a lot of things to do when they are sleeping so that’s what I’m going to do tonight, hehe. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “WEDNESDAY THROUGH MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här