Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | april 10, 2019

WAFFLE OMELETTE

Plate & cutlery – MIO

God morgon! För ett tag sedan testade jag att göra omelett våfflor och det blev riktigt bra. Jag hade dock inget smör i själva våffeljärnet så dom fastnade lite, haha. Men det gick bra till slut. Livia älskar våfflor så jag tänkte testa att göra några nyttiga varianter och få i henne det. Jag vet dock inte hur jag ska förklara att man inte ska äta sylt och grädde till denna, men en sak i taget, haha.

Du behöver – ägg, bladspenat, salt, peppar, feta ost, soltorkade tomater.

Du gör – Mixa äggen med bladspenat, salt, peppar och lite feta ost (ta efter hur mycket du vill ha). Grädda i våffeljärn och toppa med vad du vill. Jag hade inte så mycket hemma så det blev mer feta-ost, bladspenat och soltorkade tomater. Mums.

//Good morning! A while ago I tried to make omelette waffles and it turned out really good. Although I didn’t have any butter in the waffle iron so they got a bit stuck, haha. But it turned out well in the end. Livia loves waffles so I want to try to make a few healthier versions for her. Although I don’t know how I’m going to explain to her that you shouldn’t eat it with jam and whipped cream, but I take one thing at a time, haha. 

You need – eggs, baby spinach, salt, pepper, feta cheese, sun-dried tomatoes. 

You do – Mix the eggs with baby spinach, salt, pepper and some feta cheese (take as much as you want). Fry them in the waffle iron and top it off with what you want. I didn’t have so many things at home so I took some more feta-cheese, baby spinach and sun-dried tomatoes. Yummy. 

Jag tyckte att det var supergott men jag återkommer med vad Livia tycker. Valter går det inte ens att prova på, han vägrar till och med våfflor, så jag har inte så mycket hopp där men Livia brukar gilla det mesta. Nästa gång ska jag prova Editas halloumi-våfflor. Dom kommer troligtvis bli magiska också.

Nu ska vi klä på oss och gå till förskolan. Valle har helt slutat äta frukost efter hans olycka med tanden. Har försökt att ge honom smoothie, dela mackorna i smådelar men han vill inte. Kan det höra ihop med tanden eller är det någon fas tror ni? Han verkar inte ha ont annars då han oftast äter middag. Någon som vet? PUSS <3

//I thought it was really tasty but I’ll get back to you with what Livia thought. I can’t try them on Valter, he refuses to eat regular waffles, so I don’t have so much hope there but Livia use to like almost everything. Next time I’m going to try Editas halloumi-waffles. I think they are going to turn out magical too. 

Now we’re going to get dressed and go to preschool. Valle have totally stopped eating breakfast after his accident with the tooth. I’ve tried to give him smoothie, split the sandwiches in small pieces but he doesn’t want to. Could this be because of the tooth or could it be some kind of phase? He doesn’t seem to be in pain since he often eats dinner. Anyone who knows? XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “WAFFLE OMELETTE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad gillar han annars? Ge honom det han gillar. Han kanske är en selektiv ätare ich då är det inte så mycket att bråka om. Korvstrogonof till frukost har ingen dött av typ däremot att inte äta alls. 😘 lycka till .

  Svara
 • Ja jag misstänker ju det! Kanske får börja med det, hehe 🙂 <3

  Svara
 • Hi Michaela,
  LOVE the waffle idea… I am definitely going to try that here at my house with 3 kids that don’t want to eat vegies!! Such a clever way to make healthy food fun!
  I have been catching up on your blog posts of the past couple of days and wanted to give you feedback.
  1) It is totally OK to put your kids in preschool/childcare when you work from home. Even though you don’t have a ”traditional” office job, does not mean you aren’t busy making an income. I work from home too, so I totally understand.
  2) My daughter did a similar thing with her tooth when she was a toddler – so I completely understand your worry. Yes, the tooth will be sore and tender so don’t worry if he does not want to eat breakfast. He will eat dinner because he would be so hungry from the day that the pain in his tummy outweighs the pain in his tooth! The ligaments in his mouth will heal and the tooth will become strong again but it takes a week or two for that to happen. If the dentist was in doubt they would have taken it out.
  3) LOVE the Gina Tricot Mini collection. I wish I could get those here in Australia, totally adorable!! Can’t wait to see more pictures.
  xxx
  Bianca

  Svara
 • Hi Bianca <3 Thank you so much <3

  Svara